Szeptember

 

11. Balatonfelvidéki Gyalogos Zarándoklat

Kedves Testvérem!

 Szeretettel ajánlom figyelmedbe a XI. Balatonfelvidéki Gyalogos Zarándoklatot a hazáért, amely 2014. szeptember 19-21 között lesz, Balatonalmádi-Sümeg útvonalon. A búcsús zarándoklatok régi hagyományának felélesztésére született újjá a sümegi gyalogos zarándoklás 2004-ben. Ebből nőtt ki aztán a Mária Út.(www.mariaut.hu)

 A Mária Rádió azért karolja fel a zarándoklatokat és azért ajánlja, mert a Mária Rádió célja, hogy Istenhez közelebb kerüljünk, s ennek jó alkalma a gyalogos zarándoklás.

 A zarándoklás arra való, hogy kiszakadjunk a mindennapokból, jobban megismerjük magunkat, életünk útjai más megvilágításba kerüljenek, új társakkal, szép tájakkal találkozva, új barátságokat kapva, imádkozva és énekelve Istenhez is közelebb kerülve EGÉSZségünk növekedjen.

 Indulás: 2014. szeptember 19-én, pénteken reggel 7 órakor Balatonalmádiból,  a Szent Imre templomtól.

 Amennyiben részt szeretnél venni a zarándoklaton, kérjük, jelentkezz a szervezőnél, Récsey Zsuzsánál a 06 30/2270784 telefonszámon, vagy pedig e-mailben a cursillo@bakonysoft.hu email címen, s ő elküldi a részletesebb ismertetőt.

Könyörögjünk! Kezedben vagyunk Istenünk. Kérjük az őrangyalok segítségét, hogy testi fáradtságunk szolgálja lelki emelkedésünket, s legyen sikeres az 11. Balatonalmádi-Sümeg Gyalogos Zarándoklat a hazáért. Ámen.

Szeretettel vár mindenkit a zarándoklat vezetője:

 Szabó Tamás 

+36304676444 

elnok@mariaradio.hu

 

Vélemény, hozzászólás?