2018. október hónap bejegyzései

Amikor adakozol, számíthatsz rá, hogy Isten válaszol   „Ha tehát ti gonosz létetekre tudtok jó ajándékokat adni gyermekeiteknek, mennyivel inkább ad jókat a ti mennyei Atyátok azoknak, akik kérik tőle?” Máté 7:11 Ha ezt mondod Istennek: „Istenem, úgy tekintek rád, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Élj Isten terve szerint! “Az ő isteni ereje megajándékozott minket mindazzal, ami az életre és a kegyességre való…” (2Péter 1:3) A Biblia azt mondja: „Az ő isteni ereje megajándékozott minket mindazzal, ami az életre és a kegyességre való… Éppen ezért … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Alázat… A mai nap imádsága: URam! Add, hogy növekedjek hitben és szeretetben, hogy járni tudjam a nekem rendelt, Hozzád emelő álázat-utamat! Ámen Mindent csak azért tesznek, hogy feltűnjenek az embereknek: megszélesítik imaszíjaikat, és megnagyobbítják ruhájuk bojtjait; a lakomákon az asztalfőn … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Ádám a test akaratát kereste, Jézus halálra adta testét. Az embernek a pénztárcája tér meg legkésőbb. Az Úr a csend barátja. A fák, a virágok, a fű csendben nőnek. Nézzetek a csillagokra, a Holdra, a Napra – milyen hangtalanul járják … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Az adakozás hit kérdése   „Az ajándékozó bővelkedik, és aki mást felüdít, maga is felüdül.”(Péld.11,25)   Amikor másokkal megosztod a javaidat, Isten is megosztja veled az Ő javait. A világ azt mondja: “Szerezz meg mindent, amit csak lehet, hogy anyagi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

ISTEN OTT LESZ SZÁMODRA   „… csendes vizekhez vezet engem.” (Zsoltárok 23:2) Philip Yancey mondja: „A hit azt jelenti, hogy előre bízol olyasmiben, ami majd csak visszatekintve nyeri el értelmét”. Ha félsz a jövőtől, nézz vissza, és lásd, hogyan viselte … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Belátásért. A mai nap imádsága: Uram! Köszönöm, hogy nevelsz a mai napon is… Köszönöm hogy megengeded, hogy eszközöd lehetek teremtett világodban, s engem is felhasználsz a mai nap apró történéseiben is világod jobbításában. Ámen.   Ha azt mondjuk, hogy nincsen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

A bocsánatkérést nem a vétkes szokta kezdeni, hanem akiben nagyobb a szeretet. Ádám vétkét Évára kente, Jézus az egész világ bűnét magára vette. Amíg elvárásaim vannak az emberekkel szemben, addig újra és újra csalódni fogok. Aki valóban nagy akar lenni, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2018. október 19. A VILÁG MA NEM GONDOL ALKOTÓJÁRA

A VILÁG MA NEM GONDOL ALKOTÓJÁRA 1996. szeptember 23. Uram, hálát adok Neked, hogy megmutattad dicsõségedet nekem, a méltatlannak. Te, Uram, szóltál, de a világ nem figyel Rád. Bár mindenütt kinyilvánítod dicsõségedet, a világ nem akar látni és hinni   … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

A bölcs ember előre néz “Az okos bölcsessége, hogy megértse az ő útját, a bolondok esztelensége tévelygő.” (Példabeszédek 14:8, Káldi) Sokan jól kezdik az életüket, de szegényen végzik, mert nem készülnek fel az akadályokra. Pedig a Biblia azt mondja: a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!