2018. szeptember hónap bejegyzései

Cselekedeteink… A mai nap imádsága: Uram! Sokszor bonyolítom, ami egyszerű, s aztán azon csodálkozom, hogy a következmények sodrásából nem tudok kilépni. Kérlek add nekem Lelkedet, hogy dolgaim a Te akaratod által menjenek végbe, s adj nekem készséges, s türelmes szívet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

A hit nem látható, de a cselekedetek által láthatóvá kell válnia. Bizonyos, hogy az ember soha nem jut el önmaga igaz megismerésére, ha csak Isten arcára nem nézett előbb és ha ennek szemléléséből leszállva nem kezdi el önmagát megvizsgálni. (Kálvin … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Isten irántad való szeretetének magassága   Mert meg vagyok győződve, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelmek, sem jelenvalók, sem eljövendők, sem hatalmak, sem magasság, sem mélység, sem semmiféle más teremtmény nem választhat el minket az Isten szeretetétől, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

A 100 fokos magatartás „… a lélekben buzgók” (Róma 12:11) Amikor egy értékesítéssel foglalkozó cég telefonon tárgyalt Tim Dumlerrel egy értékesítői állás ügyében, ő azt mondta nekik, hogy az a célja, hogy a legjobb alkalmazottjuk legyen. Amikor személyesen is találkoztak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Bánkódókért, keresztet hordozókért. A mai nap imádsága: Uram! Te látod életem terheit. Nem azt kérem, hogy vedd el őket, hiszen végtelen igazságod szerint Te tetted azokat vállamra, de kérlek, adj erőt azok elhordozására. Ámen. Istenünk az Úr, bármit cselekszik is, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

A lelkiismeret – így mondta valaki – olyan, mint egy napóra. A napóra csak világosságban működik. Éjfélkor, ködben nem használható. Emellett megfelelő forrásból származó fényt igényli. Holdfényben rossz időpontot mutat. A lelkiismeret csak akkor működik helyesen, ha a Szentlélek által … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2018. szeptember 18. EL KELLENE OLVASNIUK, HOGYAN MUNKÁLKODIK LELKEM (1 KOR 12,1-11) IGAZSÁGOSSÁGOM LELKE TÚLCSORDUL

EL KELLENE OLVASNIUK, HOGYAN MUNKÁLKODIK LELKEM (1 KOR 12,1-11) IGAZSÁGOSSÁGOM LELKE TÚLCSORDUL 1988. október 11. Béke legyen veled! Dicsõség legyen Istennek! Kinyilatkoztatásom kezdetétõl fogva mondom neked, hogy Egyházam romokban hever, ezekbe a romokba viperák fészkelték be magukat, és belsejében készítettek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Bátorság: Isten betakar az Ő erejével   “Megerősített várossá teszlek ma téged: vasoszloppá és ércfallá az egész országgal szemben, Júda királyaival, vezetőivel, papjaival és az ország népével szemben.” (Jeremiás 1:18) A következőket olvasd ma imádságként. Hiszem, hogy igaz rám mindez: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Hadd legyenek rád büszkék a gyermekeid! „Az öregek koronája: az unokák, és a fiak ékessége: az atyák.” (Példabeszédek 17:6) Boswell, a híres életrajzíró elmondja, hogy egy napon elfoglalt apja elvitte őt horgászni. Később elolvasta, mit írt apja aznap a naplójába, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Idő… A mai nap imádsága: Istenem! Jó lenne, ha több időm lenne, de tudom, hogy igazságos vagy, s az idő mindenki számára egyformán telik. URam, kérlek, tégy velem csodát, s add, hogy Veled együtt teljék az időm, s ne csak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!