2018. február hónap bejegyzései

A helytelenül értelmezett igazságok több kárt okozhatnak, mint az indokolt tévedések. (Thomas Henry Huxley) A külső az, ami megfog, de a belső az, ami megtart. A Sátán egyik célja az, hogy visszatartsa a keresztényeket az imádkozástól. Semmit nem fél az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

A Biblia tudományosan pontos   “Dicsérjék őt az egek egei, még a vizek is ott fönn az égben! Dicsérjék az ÚR nevét, mert ő parancsolt, és azok létre jöttek, mindörökre helyükre állította őket, rendelkezést adott, melytől nem térnek el.” (Zsolt. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

A VESZTESEK A KUDARCRA NÉZNEK-A GYŐZTESEK TÚLLÁTNAK RAJTA! „Szemed előre tekintsen, és egyenesen magad elé nézz!” (Példabeszédek 4:25) Minden sikertörténet mögött ott találod a következőket: az álom beteljesüléséhez hozott áldozatokat; az elveket, melyek irányítják az életet a nyilvánosság előtt és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Adakozás… A mai nap imádsága: Istenem! Te látod, mennyire szeretném a nap huszonnégy óráját meghosszabbítani. Hiába küszködöm, mégsem sikerül. Kérlek szabadíts meg mindannyiónkat a teljesítmény kényszerétől, a javak elvesztésével vagy megszerzésével kapcsolatos aggódásoktól! Adj nekünk alázatos szívet, hogy merjük megosztani … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Uram! Mennyire másképpen látjuk mi, emberek egymást, mint Te bennünket. Mi bizony csak azt látjuk, ami a szemünk előtt van – vagy olykor még azt sem. Te viszont azt nézed és látod, ami a szívben van. Uram! Te megvizsgálsz és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

BENNE MARADNI

  “Maradjatok énbennem és én is tibennetek. Miképpen a szőlővessző nem teremhet gyümölcsöt magától, hanemha a szőlőtőkén marad; akképpen ti sem, hanemha énbennem maradtok.” (Jn 15:4) Szükségünk van arra, hogy az isteni Lélek adományáért imádkozzunk, aki gyógyír bűntől sebzett szívünkre. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Hála Istennek a Vérért!

„…nem veszendő dolgokon, ezüstön vagy aranyon váltattatok meg… hanem drága véren, a hibátlan és szeplőtelen Báránynak, Krisztusnak a vérén.” (1Péter 1:18-19) A megváltás története az Édenben kezdődött, amikor Isten egy állat vérét ontotta, hogy eltakarja Ádám és Éva mezítelenségét, és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Február 20.

Alárendeltek és följebbvalók “22Ti szolgák, engedelmeskedjetek minden tekintetben földi uraitoknak; ne látszatra szolgáljatok, mint akik embereknek akartok tetszeni, hanem tiszta szívvel, félve az Urat. 23Amit tesztek, jó lélekkel végezzétek úgy, mint az Úrnak, és nem úgy, mint az embereknek, 24tudván, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Február 20.

Távozz tőlem, Sátán! Bántásomra vagy nékem! Mert nem gondolsz Isten dolgaira, hanem az emberi dolgokra! Máté 16,23 Uram! Mindig is kíváncsi voltam arra, mit tanult Péter ebből az összeütközésből, amelybe egészen jellegzetes – mondhatnám így is: ösztönös – emberi gondolkozása … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2018. február 20. KÖZÜLETEK KINEK A SZÍVE ERÕSEBB A HALÁLNÁL?

KÖZÜLETEK KINEK A SZÍVE ERÕSEBB A HALÁLNÁL? 1992. június 10. Béke legyen veled! A Szeretet szeret téged. Virágom, figyelj és írj! Miként az az ember, aki meghívja barátait, hogy vele egyenek, úgy hívlak titeket imádkozni ma, és arra is meghívlak, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!