2017. december hónap bejegyzései

2017. december 12. A BÖLCSESSÉG NEVELT FEL TÉGED ÉN MÉG A LEGBÛNÖSEBB LELKEKNEK IS ADOK

A BÖLCSESSÉG NEVELT FEL TÉGED 1987. február 14. Elmondtam Szent Bernát Legkegyesebb Szûzanya kezdetû imáját. 1 Szûz Mária: Az egész lelki vezetés Istentõl való. Vassula, hallasz engem? Újból figyelj ide Vassula, én vagyok az, Szûz Mária, ne félj tõlem. Ismerem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

“Hénok és Illés nem emberi formában lesznek jelen, de tudnotok kell a következőt: ők e két tanú szellemében lesznek jelen, és az ő szenvedésük által Isten meg fogja menteni azokat, akik vakok az Igazságra.”

http://www.enokvilaga.oldalunk.hu/site.php?sd=enokvilaga&page=cOQCD5qoxe A Szent Szűz La Salette-ben, 1846. “Föl, ti, fény gyermekei! Küzdjetek! Mert íme, a korok kora, a vég, a legvégső közel van. Az Egyház sötétségbe jut. A világ a megdöbbenés, a megzavarodottság és a fejetlenség állapotába kerül. Hénokra és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés, La Salette | Szóljon hozzá most!

2017. december 11. ELJÖTTEM, HOGY ÜZENETEMEN KERESZTÜL NEVELJELEK TÉGED

ELJÖTTEM, HOGY ÜZENETEMEN KERESZTÜL NEVELJELEK TÉGED 1991. január 16. Ó Uram! Merre vagy megint? Mint a kiszáradt talaj, úgy vágyom Rád! Jöjj le a magasból, és látogass meg! Lámpásomból hamarosan kifogy az olaj. Jöjj el, mint máskor, és töltsd meg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. december 10. GYERMEKEM! PRÓFÉTÁLJ!

GYERMEKEM! PRÓFÉTÁLJ! 1992. augusztus 20. Rhodos Drága és hûséges gyermek, te gyenge vagy, de én Király vagyok. Lám visszaküldelek a tieidhez, hogy emlékeztesd õket tanításomra. Egyesek gyengévé és langyossá váltak közületek, mert bizalmatlanul fogadtátok szavaimat, amikor összegyûltetek Nevemben. Jaj azoknak, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. december 9. UTAIM SZELÍDEK, SZERETTELJESEK ÉS TÖKÉLETESEK

UTAIM SZELÍDEK, SZERETTELJESEK ÉS TÖKÉLETESEK 1996. március Az én békémet adom neked. Ebben a békében fogadd üzenetemet!…1 Csupán annyit kell tennie, hogy olvassa el üzenetemet, azután döntsön. Leányom, az egész teremtés engedelmeskedik nekem… Igen, a teremtés engedelmeskedik Neked, de teremtményeid … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. december 8. SIESSETEK ÁLDOTT ÉDESANYÁTOKHOZ!

SIESSETEK ÁLDOTT ÉDESANYÁTOKHOZ! 1996. április 3. Vassulám, e végsõ idõk kis tanítványa, most mennyei szavakat diktálok neked Édesanyám Szívérõl… Ahogyan már elõzõleg mondottam, Édesanyám Szíve és az én Szívem annyira egyesült, hogy eggyé vált. A szûzek Szûzét, a legszentebbet, az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. december 7. ÁLLÍTSÁTOK HELYRE ÖSSZETÖRT OLTÁRAIMAT!

ÁLLÍTSÁTOK HELYRE ÖSSZETÖRT OLTÁRAIMAT! 1996. július 8. Uram? ÉN VAGYOK. Ne ess többé kísértésbe!… Üzeneteimet tedd életed gyönyörûségévé! Ismertesd meg õket! Melletted vagyok és a Bölcsesség igaz tanítást ad neked… Szívem gyümölcse, irgalmam gyümölcse! Én, az Úr, segíteni fogok neked. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. december 6. CSAK EGY MÉRFÖLDET KELL MEGTENNÜNK

CSAK EGY MÉRFÖLDET KELL MEGTENNÜNK 1994. május 21. Panormiti Szentséges Szívem Vassulája írd: Béke legyen veletek! Bennem fogtok élni, ezért bennem leljétek gyönyörûségeteket!1 Frissüljön fel lelketek jelenlétemben! Jöjjetek és figyeljetek Szívem kívánságaira: szeretetemért, amelyet irántatok2 érzek, készek vagytok-e még követni … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. december 5. HÁZASSÁGRA LÉPTEM VELED, HOGY MEGOSSZAM KERESZTEMET

HÁZASSÁGRA LÉPTEM VELED, HOGY MEGOSSZAM KERESZTEMET 1990. október 1. Vassulám, én vagyok, az Úr! Érezz engem! A közeledben vagyok. Ismerj fel! 1 Megosztom veled keresztemet, töviskoronámat és szögeimet. A holtak országából választottalak ki, és Szívemben újból életre keltettelek, hogy kielégíthetetlen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Kirill pátriárka: A világ vége közeledik

A 71 éves moszkvai Kirill pátriárka szerint közeledik a világ vége – számolt be erről a RIA Novosti. Kirill a szertartás után azt mondta, hogy már “szabad szemmel is láthatók” a János apostol által leírt apokalipszis eseményei. “Azért kellene mindenkinek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés | Szóljon hozzá most!