2017. december hónap bejegyzései

Biztos Úton Életünk Krisztusban!

Alacsony frekvenciáktól mentes, kegyelemteljes áldott, jó egészségben, boldog sikerekben, szeretve szeretetben gazdag új esztendőt kívánok mindenkinek. A Szeretet Szabaddá tesz, a fájdalom és a gyűlölet rabbá! Ha szabadok akarunk lenni, szeretnünk kell egymást nemcsak most, de az év többi 365 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Köszöntés | Biztos Úton Életünk Krisztusban! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Jézusra célozz, ne csak a hit peremére …míg eljutunk mindnyájan a hitnek és az Isten Fia megismerésének egységére, a felnőttkorra, a Krisztus teljességét elérő nagykorúságra… Efezus 4:13 Amikor golfoztam, azt hittem, hogy már akkor elég jó leszek, ha a labdát … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A hitetlen ember az áldások özönében is folyton zúgolódik, a hívő lélek pedig a legsúlyosabb csapások alatt is talál okot a hálaadásra. A legcsekélyebb adományért is légy háládatos, s méltó leszel nagyobbak vételére. (Kempis Tamás) A legvégén nem az fog … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Okos évkezdet   „…az igaz ragaszkodik a maga útjához, és a tiszta kezű ereje megnő.” (Jób 17:9) Bárki is mondta: „A halogatás időrablás”, igaza volt. Folyton halasztgatunk; megígérjük magunknak, hogy jobban fogjuk csinálni. Légy őszinte: hányat tartottál meg a tavalyi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szent II. János Pál gondolatai

Az irgalmas szeretetre leginkább azoknak van szükségük, akik egymás közvetlen közelében élnek: a házastársaknak, a szülőknek, és gyermekeknek, a barátoknak; de nem szabad hiányoznia sem a nevelésből, sem a lelkipásztori munkából. Bár életünkhöz szükségünk van anyagi javakra, az emberi boldogságot … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Idézet, Napi | Szent II. János Pál gondolatai bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Teréz anya idézetek

A szentmiseáldozat alatt Jézus azt mondhatná nekünk: „Íme, a te Anyád!” Van-e olyan gyöngéd a szeretetünk és a szívünk tiszta-e annyira, hogy magunkhoz vehessük a Szűzanyát úgy, ahogyan János tette? Olyan gyöngéden, ahogyan János vette Őt magához. Álljatok meg, időzzetek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Idézet, Napi | Teréz anya idézetek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Vianney Szent János gondolatai

Dolgozzunk, gyermekeim, dolgozzunk! Eljön a nap, amikor úgy találjuk, hogy semmi sem volt túl sok a mennyországért. Ha már meg vagyunk fosztva a szentségi áldozástól, legalább pótoljuk, amennyire lehet, lelki áldozással. Ezt minden pillanatban végezhetjük, hiszen úgyis állandóan vágyakoznunk kell … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Idézet, Napi | Vianney Szent János gondolatai bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Pietrelcinai Szent Pio atya gondolatai

A türelem tökéletesebb, ha nem zavarja sürgetés. Ha a Jóisten meg akarja hosszabbítani a próba idejét, ne panaszkodjatok és ne akarjátok kifürkészni annak okát, hanem gondoljatok arra, hogy Izrael fiainak negyven éven át kellett vándorolniuk a pusztában, mielőtt az ígéret … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Idézet, Napi | Pietrelcinai Szent Pio atya gondolatai bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. december 31. AZ EGÉSZ EMBERISÉG ÉDESANYJA

AZ EGÉSZ EMBERISÉG ÉDESANYJA 1988. szeptember 26. Istenem? Én vagyok. Vassulám, viselkedj elõttem úgy, ahogy a király elõtt szokás! Vezess hozzám minden lelket! Azokat, akik hallani akarnak, felemelem és Szent Szívembe teszem. Kedvesem! Igen, Szent Édesanyám? Igen, hallgass meg! Illatom, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. december 31. AZ EGÉSZ EMBERISÉG ÉDESANYJA bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A VÉGSŐ DIADAL            “Mert még vajmi kevés idő, és aki eljövendő, eljő és nem késik. Az igaz pedig hitből él. És aki meghátrál, abban nem gyönyörködik a lelkem.” (Zsid 10:37-38)     Zarándoktársaim, most még … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva