2017. október hónap bejegyzései

2017. október 20. AZT AKAROM, HOGY HÛSÉGES LÉGY HOZZÁM!

AZT AKAROM, HOGY HÛSÉGES LÉGY HOZZÁM! 1994. december 24. Uram, Tanítóm és Üdvözítõm? ÉN VAGYOK. Szívhez szólóan prédikáltam neked. Azért tettem ezt, hogy meghódítsalak. Azt akartam, hogy tõlem tanuljon tanítványom és lelkeket nyerjen meg számomra. Örökké tartóan szeretlek benneteket… Tanítványom, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. október 19. KÉSZÍTS NEKEM SZÍVEDBEN MENNYORSZÁGOT!

KÉSZÍTS NEKEM SZÍVEDBEN MENNYORSZÁGOT! 1988. február 3. Vassula, tudod-e mennyivel jobban szeretlek, amikor így közeledsz hozzám? Nyomorúságodban jössz, térden állva. Kiöntöd elõttem szívedet. Könnyeid gyermekem, szeretõ könnyeid, amint utánam vágyakozol, gyógyító balzsamot öntenek Sebeimre. Ó leányom, mirhám, maradékom, mennyire szeretlek! … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017.október 18. KIMERÍTHETETLEN KINCS

KIMERÍTHETETLEN KINCS 1995. március 21. Neved legyen áldott, ki háromszorosan megáldottál engem és megengedted, hogy lássam rejtett tervét, amelyet kezdettõl fogva Szentséges Szívében õrzött, és amelyet felfedett választottja elõtt, akit Õ annyira szeretett.1 Most én is Tõle hallottam az üzenetet, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. október 17. MEGOSZTOTTSÁG VAN EGYHÁZAMBAN, MINT KÁIN ÉS ÁBEL IDEJÉN

MEGOSZTOTTSÁG VAN EGYHÁZAMBAN, MINT KÁIN ÉS ÁBEL IDEJÉN 1990. szeptember 21. Szeretett Jahvém, tégy bennünket újból istenivé 1 ! Alakíts minket isteni képmásodra, arra a képmásra, amelyet elvesztettünk. Vassulám, meg fogom hallgatni kérésedet, és ahogy esőként hullattam rád áldásomat, úgy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. október 16. URALKODNI FOGOK ELLENSÉGEIM AKARATA ELLENÉRE IS

URALKODNI FOGOK ELLENSÉGEIM AKARATA ELLENÉRE IS 1987. november 24 Vassula, elolvastatom veled azokat a szavakat, amelyeket Margit Máriának mondtam. Azt mondtam, hogy uralkodni fogok ellenségeim és mindazok akarata ellenére is, akik megpróbálnak szembeszegülni velem, – ezért bizakodjatok kedveseim. 1 Vassula, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. október 15. HIÁBA ÖMLÖTT VOLNA VÉREM? Ó HITETLEN NEMZEDÉK!

HIÁBA ÖMLÖTT VOLNA VÉREM? Ó HITETLEN NEMZEDÉK! 1988. március 17. Vassula, úgy figyelj most is hangomra, mint hívásom kezdetén. Már jóval elõtted is sokakat meghívtam szolgálatomra, igen, azok voltak az erényes napok, amikor szívesen fogadták az áldást. Szegény lelkeket hívtam … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. október 14. TE IS SZENVEDNI FOGSZ

TE IS SZENVEDNI FOGSZ 1994. július 23. Patmosz Szentséges Szívem Vassulája, megáldalak. Bánj velem úgy, mint barátoddal! Ne hagyd abba küldetésedet, ami az írást is magába foglalja. Adj nekem idõt az írásra, adj nekem idõt arra, hogy oltáromra1 önthessem áldásaimat! … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Újabb napcsoda történt, ezúttal Nigériában

“A történelem megismételte magát a nigériai Benin City-ben a nemzeti Mária-kongresszus során” – írták a nigériai püspökök a közösségi oldalakon. “Ma, 2017. október 13-án megtörtént az, ami 100 évvel ezelőtt a portugáliai Fátimában történt.” Hét képet publikáltak a jelenségről.

Kategória: Figyelmeztetés | Szóljon hozzá most!

2017. október 13. A VÍZ HOZTA FA

A VÍZ HOZTA FA 1991. november 13. Jahve szeretlek, Jahve imádlak. Jahve, égi Szerelmem, tudom, hogy velem vagy. Jahve, én Atyám és Abbám, mondd meg Fiadnak, akit annyira szeretsz, hogy szívem egyedül csak Õérte él. Mondd meg Neki, hogy Õ … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. október 12. PÉTER MIÉRT SZÓRÓDTAK SZÉT TANÍTVÁNYAIM ELLENSÉGESKEDÉSBEN

PÉTER MIÉRT SZÓRÓDTAK SZÉT TANÍTVÁNYAIM ELLENSÉGESKEDÉSBEN 1988. január 13. Ezeket a szavakat kívánom X szolgámnak megmondani: Gyümölcsöt adtam neked kertembõl, betöltelek téged, ahogy leányomat és Dávid szolgámat is betöltöm. Táplálkozz gyümölcsömmel, fogadd el adományomat, ne tagadj meg engem soha! Én, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!