2017. szeptember hónap bejegyzései

HALLGASS LASSAN! „Ismertesd meg azokat fiaiddal…” (5/Mózes 4:9) Szülőnek lenni kiváltság, ezért meg kell győznöd gyermekeidet arról, hogy fontosabbak számodra, mint a munkahelyi sikerek vagy az anyagi dolgok. Soha ne mulassz el egyetlen lehetőséget sem, hogy elmondd nekik, mennyire szereted … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A kockázatos engedelmesség Isteni garanciával jár “Mondom nektek, hogy akinek van, annak adatik, akinek pedig nincs, attól még az is elvétetik, amije van.” (Lukács 19,26) A merész hit megköveteli, hogy úgy tegyük meg az első lépést, hogy nem tudjuk a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Adósságaink… A mai nap imádsága: URam! Fel sem tudom sorolni, mi mindennel tartozom Neked. Add, hogy hálás tudjak lenni mindenért, s hálám másokra kiáradó szeretetté váljon! Ámen      Az úr pedig megszánta a szolgát, elbocsátotta, és elengedte az adósságát. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A gőg kibuktatta Sault a királyságból, Nabukodonozort az emberek társaságából, Hámánt a fejedelmi udvarból, Ádámot a paradicsomból, és Lucifert a mennyországból. (Spurgeon) A tengerparton a csónakja árnyékában békésen szunyókáló halászt egy turista fényképezőgépének kattogása zavarja meg, s ébreszti fel álmából. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. szeptember 30. ÉN VAGYOK A TE ÉLETED MARADJ AZ ÉN ÁLDOZATOM!

ÉN VAGYOK A TE ÉLETED MARADJ AZ ÉN ÁLDOZATOM! Vissza Svájcba,1989. március 26. Rózsám, látod miképpen vezetlek? Nem vetted észre, hogyan egyengettem utadat? Azért vittelek el Garabandalba, hogy kívánságom teljesüljön. Arra kértelek, hogy szentesítsd Garabandalt. Odavittelek és megtetted . Ne … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. szeptember 30. ÉN VAGYOK A TE ÉLETED MARADJ AZ ÉN ÁLDOZATOM! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Müller bíboros: “ha bárki bármely megjegyzést tesz az Amoris Laetitia-val kapcsolatban, elbocsájtják”.

Maike Hickson írása a onepeterfive.com honlapon jelent meg 2017. szeptember 29-én. Gerhard Müller bíboros, a Hittani Kongregáció korábbi prefektusa, széleskörű videó-interjút adott Edward Pentin-nek, a National Catholic Register római tudósítójának. A riport egyéb aspektusai mellett Müller bíboros első ízben ismerte … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hamis béke | Müller bíboros: “ha bárki bármely megjegyzést tesz az Amoris Laetitia-val kapcsolatban, elbocsájtják”. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Békesség – ez a te örökséged! „Az én békességemet hagyom rátok.” (János 14:27 AMP) Pál azt mondja: „Krisztus békessége uralkodjék a szívetekben” (Kolossé 3:15). A békesség születésednél fogva megillet. Jézus azt mondta: „Békességemet hagyom rátok”. Az a szó, hogy „hagyom”, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Keresztet hordozó embertásainkért. A mai nap imádsága: Uram, Istenem! Adj bölcs és tiszta szívet. Add, hogy meglássam embertársaim életében a Tőled kapott feladataimat! Ámen. Aki Istentől született, az vigyáz magára, és a gonosz meg sem érinti. 1Jn 5,18 Antoine de … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

‘Apokaliptikus’: a filiális korrekció szervezője szakadásra figyelmeztet, ha a tévedéseket nem korrigálják

Az alábbiakban a Lifesitenews 2017. szeptember 29-én Pierantoni professzorral készített interjúját közöljük, itt a petersziklaja.hu magyar verzióját publikáljuk. Pierantoni, aki Rómában született és jelenleg a középkori filozófia professzora a Chilei Egyetem Filozófia Karán, egyike azon laikus tudósoknak, aki segített formába … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés, Hamis béke | ‘Apokaliptikus’: a filiális korrekció szervezője szakadásra figyelmeztet, ha a tévedéseket nem korrigálják bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Három válasz Isten szavára   Mert ha valaki csak hallgatója az igének, de nem cselekszi, olyan, mint az az ember, aki a tükörben nézi meg az arcát. Megnézi ugyan magát, de elmegy, és nyomban el is felejti, hogy milyen volt. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva