2017. augusztus hónap bejegyzései

2017. augusztus 18. LEGYETEK AZ ÉN TÜKÖRKÉPEIM!

LEGYETEK AZ ÉN TÜKÖRKÉPEIM! 1989. január 10. Uram ! Én vagyok. (Üzenet a csoport részére:) Azt kérem csak tõletek, hogy szentül imádkozzatok, szüntelenül imádkozzatok, szívbõl imádkozzatok! Legyetek jók egymáshoz, legyetek az én tükörképeim, az én isteni képmásaim! Legyetek olyanok, mint … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. augusztus 17. VÉGET ÉR E RENDKÍVÜLI KEGYELEM A SZENTÍRÁS SOHASEM HAZUDIK

VÉGET ÉR E RENDKÍVÜLI KEGYELEM A SZENTÍRÁS SOHASEM HAZUDIK 1994. augusztus 18. (Szent Édesanyánk szól:) Leányom, Szívem örvendez valahányszor csatlakozol a szentek imájához… Drága gyermekem, te ugyanabban a küzdelemben veszel részt1 , mint a mennybéli szentek. Én is jelen vagyok, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. augusztus 16. NE TILTAKOZZ, HA MEGPRÓBÁLTATÁS ÉR!

NE TILTAKOZZ, HA MEGPRÓBÁLTATÁS ÉR! 1989. december 19. Ó tanító Szentlélek, ne engedd, hogy lelkem összezavarodjon! Te vagy isteni Tanítóm, és Te oktattál engem, a Te ajkad tanított. Itt vagyok, hogy hallgassalak, Uram és Mesterem. Kicsim, ne tiltakozz, ne mondj … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. augusztus 15. A LESZÁMOLÁS NAPJAI MEGKEZDŐDTEK

A LESZÁMOLÁS NAPJAI MEGKEZDÕDTEK Mária mennybe felvétele, 1988. augusztus 15. Áldott légy Uram Jézus! Én, az Úr, megáldalak téged. Szentséges Szívem gyötrõdik fájdalmában, tövisekkel van tele. Megkönnyebbülést és vigaszt keresek mindazoknál, akik szeretnek engem. Áldj és keress engem! Kis lelkeimhez … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. augusztus 14. ELSÕSORBAN ÉN VAGYOK APJUK

ELSÕSORBAN ÉN VAGYOK APJUK 1994. június 19. Apák ünnepe, San Francisco Jahve, mindenek Teremtõje és Atyja, szeretlek. Bizonyos, hogy nincs Hozzád hasonló Apa. Atyám, elismerem, hogy kemény a szívünk, és igen távol vagyunk szeretõ szívedtõl… Nem mondhatjuk, hogy nem hallottunk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. augusztus 13. FIGYELMEZTETEM AZOKAT, AKIK KINEVETIK A LELKET

FIGYELMEZTETEM AZOKAT, AKIK KINEVETIK A LELKET 1988. szeptember 5. ( Ma korán reggel megmondta az Úr, hogy hamarosan visszautasít néhány helybeli pap.) Uram, valóban megint visszautasít néhány pap? Uram? Én vagyok. Ne félj, hamarosan mindenre fény derül, és azok, akik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. augusztus 12. AZ ECCLÉZSIÁT ÚJ ÉLETRE KELL KELTENI!

AZ ECCLÉZSIÁT ÚJ ÉLETRE KELL KELTENI! Róma, 1988. augusztus 6. (További belépõket akartunk szerezni a pápai audenciára, és Rómában járkálva valahogy eltévedtünk. Amikor James atya észrevette, azonnal megálltunk, hogy visszaforduljunk. A falban egy ablakot vettünk észre, majd gyertyafényre lettem figyelmes. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

“Középutas” próbálkozás a brazil püspöki kar új Amoris Laetitia értelmezése

Újabb “színnel” bővült az a spektrum, ahogyan nemzeti püspöki karok Ferenc pápa Amoris Laetitia (AL) szinódus utáni apostoli buzdítását értelmezik. Ismeretes, hogy a máltai, a német, és a belga püspöki karok az AL-t értelmező instrukcióikban (különböző fokozatokban ugyan, de végeredményben) … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Család, Hamis béke | Szóljon hozzá most!

2017. augusztus 11. ALFA ÉS OMEGA

ALFA ÉS OMEGA 1987. július 12. Vassula, örülök, amikor tudatában vagyjelenlétemnek. Idõnként teljesen tudatában vagyok annak, hogy valóban Istennel vagyok, és hogy Õ ilyen módon beszél velem. Ilyenkor ujjong a szívem! Hullámokban érkezik. Többnyire tudatosul bennem, de nem igazán jól. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. augusztus 10. MINÉL INKÁBB EL AKARJÁK HALLGATTATNI HANGOMAT AZ EMBEREK

MINÉL INKÁBB EL AKARJÁK HALLGATTATNI HANGOMAT AZ EMBEREK 1991. február 6. Uram, óvj meg engem ezektõl a gonosz támadásoktól! Védj meg, mert ki más védene meg engem? A Sátán arra biztatja az embereket, hogy fogjanak össze üzeneteid ellen és ellenem. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!