2017. július hónap bejegyzései

2017. július 31. NE FOJTSÁTOK EL A LELKET, FOGADJATOK SZÍVESEN!

NE FOJTSÁTOK EL A LELKET, FOGADJATOK SZÍVESEN! A fájdalmas Szûzanya ünnepe,1988. szeptember I5 . Uram? Én vagyok. Hogyan lehet, hogy sok egyházi személy nem ismeri el irgalmas jeleidet, amelyeket ezekben a napokban adsz nekünk? Uram, tudod, hogy mit mondanak? Azt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. július 31. NE FOJTSÁTOK EL A LELKET, FOGADJATOK SZÍVESEN! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. július 30. LE FOGOK HAJOLNI A HALDOKLÓKHOZ

LE FOGOK HAJOLNI A HALDOKLÓKHOZ 1997. április 3. Béke Ura! Õrködj lelkem felett, és légy védelmem a farkasok ellen, melyek üldöznek engem, mert hirdetem csodáidat és mert hirdetem házad iránti szeretetemet. Szabadítsd ki lábamat hálóikból és kelepcéikbõl! Fordulj felém, látod, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. július 30. LE FOGOK HAJOLNI A HALDOKLÓKHOZ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. július 29. SZENTLELKEM BETÖLTHETI ÜRESSÉGETEKET

SZENTLELKEM BETÖLTHETI ÜRESSÉGETEKET 1996. augusztus 4. Jöjjetek, készítsünk utat a felhõk Lovasának! Imáink legyenek az Õ lépcsõi!Szállj le most, Uram, és légy velünk! Maranatha! Az én békémet adom neked. Hallgass meg: Szentlelkem, a háromszorosan Szent, az Életadó és a lélekben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. július 29. SZENTLELKEM BETÖLTHETI ÜRESSÉGETEKET bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. július 28. MEGROMLOTT TEREMTÉS

MEGROMLOTT TEREMTÉS 1988. április 27-28-29. Az utóbbi napokban a Sátán folytonosan támad. Azt susogja fülembe, hogy ebbõl a kinyilatkoztatásból semmi jó nem származik. Elfeledteti velem mindazt a jót, amit a kinyilatkoztatás eddig már adott, és amit még most is ad. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. július 28. MEGROMLOTT TEREMTÉS bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A hamispróféta szerint még mindig túl sok a pap

A Benoit et moi francia blog közzétette egy „pap” beszámolóját egy olyan eseményről, mely pár napja zajlott le a vatikáni Santa Marta vendégházban. A szerző szerint nem egyszeri esetről van szó, hanem Bergoglio személyiségének egyik sajátságosságáról, mely igen messze van … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hamis béke | A hamispróféta szerint még mindig túl sok a pap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. július 27. NYOMORÚSÁGOD IRGALOMRA INDÍT

NYOMORÚSÁGOD IRGALOMRA INDÍT 1987. november 12. Kedves, én vagyok az, Jézus. Ahogy már tanítottalak, tartsd kezedben keresztemet pihenés közben. 1 Soha többé ne hagyj el – egyetlen pillanatra sem! Én vagyok a Teljesség és a Minden. Ha keresztemet fogod, dicsõítesz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. július 27. NYOMORÚSÁGOD IRGALOMRA INDÍT bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. július 26. SZENTELJÉTEK MEG ÉLETETEKET!

SZENTELJÉTEK MEG ÉLETETEKET! Rhodos, 1991. július 29. Uram, “mint a kiöntött olaj, olyan a Neved” 1 olyan, mint az az olaj, amely képmásaidból folyik. Ez a Te jeled, Uram. “Szép növésû, termékeny olajfa – így hívott az Úr.” 2 Leányom! … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. július 26. SZENTELJÉTEK MEG ÉLETETEKET! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2017. július 25-én Medjugorjéból

Medjugorje, 2017. július 25. “Drága gyermekek! Legyetek imádság és Isten szeretetének visszfénye mindazok számára, akik távol vannak Istentől és Isten parancsaitól. Gyermekek, legyetek hűségesek és határozottak a megtérésben és dolgozzatok önmagatokon, hogy az életszentség igazság legyen számotokra, és az ima … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2017. július 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. július 25. ELSIMÍTOM AZ UTAT, AMELYEN HALADSZ A BÖLCSESSÉGET A KICSINYEK ÉS AZ EGYSZERÛEK KAPJÁK

ELSIMÍTOM AZ UTAT, AMELYEN HALADSZ A BÖLCSESSÉGET A KICSINYEK ÉS AZ EGYSZERÛEK KAPJÁK 1989. március 27. Jézus? Én vagyok. Kedves, az én országom eljön. Engedd meg, hogy dicsõségemre igénybe vegyelek! Nem feledkezem meg rólad, bár lelked idõnként olyan messze van … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. július 25. ELSIMÍTOM AZ UTAT, AMELYEN HALADSZ A BÖLCSESSÉGET A KICSINYEK ÉS AZ EGYSZERÛEK KAPJÁK bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. július 24. SZENT ÉDESANYÁTOK SZAVAM FRIGYSZEKRÉNYE

SZENT ÉDESANYÁTOK SZAVAM FRIGYSZEKRÉNYE 1987. december 26. December 25-rõl 26-ra virradó éjjel Jézus a fatimai üzenetekkel együtt hangsúlyozta a garabandali üzenetek fontosságát is, és azt, hogy a kettõ egy és ugyanaz. Mintha nem is pihentem volna azon az éjszakán, alvás … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. július 24. SZENT ÉDESANYÁTOK SZAVAM FRIGYSZEKRÉNYE bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva