2017. május hónap bejegyzései

2017. május 31. SZÍVÜNK VÉGÜL GYÕZNI FOG

SZÍVÜNK VÉGÜL GYÕZNI FOG 1988. március 24. Szûz Mánia: Béke legyen veled! Szeretlek. Dicsõítsd Istent! Imádkozz a lelkek megmeneküléséért! Azzal dicsõítsd Õt, hogy engedelmeskedsz akaratának, és követe vagy. Õ gyengéden szeret téged, lélek! Soha ne fáradj bele az írásba, jöjj … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. május 31. SZÍVÜNK VÉGÜL GYÕZNI FOG bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. május 30. IMÁD JÁRJON KÖZBE AZ ATYÁNÁL ÉS VÉDJE MEG NEMZEDÉKEDET!

IMÁD JÁRJON KÖZBE AZ ATYÁNÁL ÉS VÉDJE MEG NEMZEDÉKEDET! 1992. január 17. Irgalmasság Ura, népednek vigasztalásra van szüksége! Megosztott Tested összeroskad, és igen kevesen tudnak megvigasztalni Téged. Néped kétségbe esett, ezért hallgass meg minket, irgalmasság Ura, és tekints szomorúságunkra! Ámen. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. május 30. IMÁD JÁRJON KÖZBE AZ ATYÁNÁL ÉS VÉDJE MEG NEMZEDÉKEDET! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. május 29. A VILÁG MA NEM GONDOL ALKOTÓJÁRA

A VILÁG MA NEM GONDOL ALKOTÓJÁRA 1996. szeptember 23. Uram, hálát adok Neked, hogy megmutattad dicsõségedet nekem, a méltatlannak. Te, Uram, szóltál, de a világ nem figyel Rád. Bár mindenütt kinyilvánítod dicsõségedet, a világ nem akar látni és hinni Sokáig … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. május 29. A VILÁG MA NEM GONDOL ALKOTÓJÁRA bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. május 28. ÉDESANYÁM SZEPLÕTELEN SZÍVE EGYESÜLT ISTENI SZÍVEMMEL

ÉDESANYÁM SZEPLÕTELEN SZÍVE EGYESÜLT ISTENI SZÍVEMMEL 1988. január 25. Jézus? Én vagyok. Jézus, mind a mai napig ámulatba ejt mindez. A kinyilatkoztatásra gondolok, amely úgy jött, mint egy álom, és az ébredés után rádöbbenhetek, hogy mindez csak álom volt. Különös! … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. május 28. ÉDESANYÁM SZEPLÕTELEN SZÍVE EGYESÜLT ISTENI SZÍVEMMEL bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. május 27. A HIT HIÁNYA ÉS AZ ÁRULÁS EGYRE INKÁBB BETAKARJA AZ EGYHÁZAT

A HIT HIÁNYA ÉS AZ ÁRULÁS EGYRE INKÁBB BETAKARJA AZ EGYHÁZAT 1993. április 20. Vassula, gyermekem, én vagyok az, Jahve… Szeretlek, leányom. Továbbra is elküldelek külföldre az én dicsõségemre. Érezd, hogy szeretlek, védlek és vezetlek! Figyelj rám! Az idõ semmi, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. május 27. A HIT HIÁNYA ÉS AZ ÁRULÁS EGYRE INKÁBB BETAKARJA AZ EGYHÁZAT bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. május 26. VEDD ÁT KELYHEMET, ÉS IGYÁL BELÕLE!

VEDD ÁT KELYHEMET, ÉS IGYÁL BELÕLE! 1990. október 23. Uram, mindennap olyan csodákkal találkozom, amelyek felülmúlják értelmemet és szegényes tudásomat. Mindennap találkozom Veled ily módon, és ez számomra felfoghatatlan! Béke legyen veled! Ismerd fel, milyen örömet nyújtasz nekem, kicsim! Mennyire … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. május 26. VEDD ÁT KELYHEMET, ÉS IGYÁL BELÕLE! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2017. május 25-én Medjugorjéból

Medjugorje, 2017. május 25. „Drága gyermekek! A Magasságbeli megengedte nekem, hogy újra megtérésre hívjalak benneteket. Gyermekeim, nyissátok meg szíveteket a kegyelemre, amelyre mindnyájan meghívást kaptatok. Legyetek a béke és a szeretet tanúi ebben a békétlen világban. Az életetek mulandó ezen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2017. május 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. május 25. JELENTKEZTEK A SZÜLÉS ELSÕ FÁJDALMAI

JELENTKEZTEK A SZÜLÉS ELSÕ FÁJDALMAI 1988: augusztus 25. Uram? Én vagyok. Vassula, imádkozz azért, hogy visszatérjen a Szeretet, imádkozz Egyházam megújulásáért, imádkozz újjászületéséért! Jelenlegi langyossága a szeretet lángjává változik, közömbössége buzgósággá és forró vággyá alakul, hogy megismerjen és kövessen engem. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. május 25. JELENTKEZTEK A SZÜLÉS ELSÕ FÁJDALMAI bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. május 24. JELENLÉTEM IS MISZTÉRIUM

JELENLÉTEM IS MISZTÉRIUM 1989. november 22. Uram, kérlek szólj hozzám a Szentírásból! (Találomra kinyitom a Bibliát és ezt olvasom: “A Szentlélek száll rád.” {Luk 1,35.}) Leányom, emlékeztesd a világot jelenlétemre! Hirdesd üzenetemet a Föld határáig! Imádkozz! Hallgatom… 1 Segítek neked: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. május 24. JELENLÉTEM IS MISZTÉRIUM bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. május 23. ÜLDÖZÖTTEN AZ ÜLDÖZTETÉSBEN

ÜLDÖZÖTTEN AZ ÜLDÖZTETÉSBEN 1989. szeptember 4. Benned talál lelkem meleg oltalomra, míg újból lecsendesül a vad vihar. Az ég felé fordítom fülemet, hogy meghalljam gyengéd, vigasztaló hangodat. Nincs mitõl félnem, szent jelenléted megvigasztal. Senki sem hûségesebb Nálad. Most már Te … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. május 23. ÜLDÖZÖTTEN AZ ÜLDÖZTETÉSBEN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva