2017. május hónap bejegyzései

2017. május 26. VEDD ÁT KELYHEMET, ÉS IGYÁL BELÕLE!

VEDD ÁT KELYHEMET, ÉS IGYÁL BELÕLE! 1990. október 23. Uram, mindennap olyan csodákkal találkozom, amelyek felülmúlják értelmemet és szegényes tudásomat. Mindennap találkozom Veled ily módon, és ez számomra felfoghatatlan! Béke legyen veled! Ismerd fel, milyen örömet nyújtasz nekem, kicsim! Mennyire … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

Égi Édesanyánk üzenete 2017. május 25-én Medjugorjéból

Medjugorje, 2017. május 25. „Drága gyermekek! A Magasságbeli megengedte nekem, hogy újra megtérésre hívjalak benneteket. Gyermekeim, nyissátok meg szíveteket a kegyelemre, amelyre mindnyájan meghívást kaptatok. Legyetek a béke és a szeretet tanúi ebben a békétlen világban. Az életetek mulandó ezen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Szóljon hozzá most!

2017. május 25. JELENTKEZTEK A SZÜLÉS ELSÕ FÁJDALMAI

JELENTKEZTEK A SZÜLÉS ELSÕ FÁJDALMAI 1988: augusztus 25. Uram? Én vagyok. Vassula, imádkozz azért, hogy visszatérjen a Szeretet, imádkozz Egyházam megújulásáért, imádkozz újjászületéséért! Jelenlegi langyossága a szeretet lángjává változik, közömbössége buzgósággá és forró vággyá alakul, hogy megismerjen és kövessen engem. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. május 24. JELENLÉTEM IS MISZTÉRIUM

JELENLÉTEM IS MISZTÉRIUM 1989. november 22. Uram, kérlek szólj hozzám a Szentírásból! (Találomra kinyitom a Bibliát és ezt olvasom: “A Szentlélek száll rád.” {Luk 1,35.}) Leányom, emlékeztesd a világot jelenlétemre! Hirdesd üzenetemet a Föld határáig! Imádkozz! Hallgatom… 1 Segítek neked: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. május 23. ÜLDÖZÖTTEN AZ ÜLDÖZTETÉSBEN

ÜLDÖZÖTTEN AZ ÜLDÖZTETÉSBEN 1989. szeptember 4. Benned talál lelkem meleg oltalomra, míg újból lecsendesül a vad vihar. Az ég felé fordítom fülemet, hogy meghalljam gyengéd, vigasztaló hangodat. Nincs mitõl félnem, szent jelenléted megvigasztal. Senki sem hûségesebb Nálad. Most már Te … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. május 22. LÁNGOLÓ TÛZOSZLOPBAN HIRTELENÜL JÖVÖK HOZZÁTOK!

LÁNGOLÓ TÛZOSZLOPBAN HIRTELENÜL JÖVÖK HOZZÁTOK! 1992. szeptember 29. Uram, korszakunk súlyos istenkáromlásban vétkes, és ó, Uram… Mondd el! Valójában az EGYSÉG-nek még a hajnalát sem látom! Nem? Lehetséges Uram, hogy az a „hamarosan” amit említettél, az nem az én „hamarosan”-om … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. május 21. MEGMUTATOM NEKIK, MIT JELENT AZ IGAZ ÉLET ISTENBEN

MEGMUTATOM NEKIK, MIT JELENT AZ IGAZ ÉLET ISTENBEN 1988. október 19. Szent Mihály: Dicsõség legyen Istennek! 1 Szûz Mária: Dicsértessék a mi Urunk! 2 Az én békémet adom neked. Jöjj! 3 Én, az Úr mondom nekik 4 . Megáldom õket. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. május 20. FELFEDEM ELÕTTETEK SZENT ARCOMAT

FELFEDEM ELÕTTETEK SZENT ARCOMAT 1991. február 24. Angliai, skóciai és írországi utam elõtt: Vassulám, vedd e szakaszt bevezetésként minden ország számára! Jézus megmutatta János 10,14-16. versét. Mondd meg nekik, hogy én, az Úr küldelek téged hozzájuk. Azok a juhok, amelyek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. május 19. AZ ÖRDÖG GYÛLÖL TÉGED

AZ ÖRDÖG GYÛLÖL TÉGED 1990. október 30. Vassula, törékeny kis teremtményem, tudod-e, hogy hány tövist húztál ki Szívembõl? Nem tudom Uram. Elég sokat ahhoz, hogy pihenést nyújts nekem, gyermekem. A te megteremtésed célja is az volt, hogy pihenést nyújts nekem. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!

2017. május 18. TESTEM ÉS LELKEM ÁLDOZATA

TESTEM ÉS LELKEM ÁLDOZATA 1987. október 21. Ma lehangoló hírt kaptam. Amikor a lyoni katolikus teológus akiben bíztam – megtudta, hogy nem tartozom a katolikus közösséghez, alábbhagyott lelkesedése. Azt elismerte, hogy istenélményben van részem, de nem értette meg, hogy ez … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Szóljon hozzá most!