2017. április hónap bejegyzései

Fantasztikus interjút adott egy lengyel oldalnak Jim Caviezel, aki a Passió című filmben Jézust alakította.

Varsó, Lengyelország – 2017. április 30. Narrátora lettél egy Karol Wojtyla életéről szóló dokumentumfilmnek; A kontinens felszabadítása: II. János Pál és a kommunizmus bukása címmel.Lengyelországi látogatásod alatt oda is elutaztál, ahol Karol Wojtyla élt és dolgozott. Mit jelent neked a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Idézet, Tanu | Fantasztikus interjút adott egy lengyel oldalnak Jim Caviezel, aki a Passió című filmben Jézust alakította. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. április 30. KIRÁLYOD SENKIT SEM HAGY EL

KIRÁLYOD SENKIT SEM HAGY EL 1991. június 12. Uram, Te nyomon követed üldözõimet, legyõzöd õket, és õk nem tudnak hozzám érni. Eljönnek hozzám az idegenek 1 , igyekeznek megnyerni engem, és amikor enyéimhez 2 megyek nélkülözõ koldusként, rongyosan, és csodáidról … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. április 30. KIRÁLYOD SENKIT SEM HAGY EL bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. április 29. MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE!

MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE! 1998. november- 30 Uram, engedd meg, hogy utam végén, amelyet Te jelöltél ki számomra, rátaláljak a megígért örömre. Igazságos Atyám, taníts engem, hogy igazságosság és bátorság legyen öltözetem! Uram! Házadat lázadás rombolja szüntelen, és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. április 29. MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. április 28. TÉVEDÉS AZT HINNI, HOGY EZ AZ ÉN ÍRÁSOM

TÉVEDÉS AZT HINNI, HOGY EZ AZ ÉN ÍRÁSOM 1989. november 7. Jézusom? Én vagyok. Béke legyen veled! Fogadj engem úgy, ahogy tanítottalak. Virágom, szeress, merülj el bennem, végy magadhoz, és légy tükörképem, galambom! Uram, add értésemre, miért fordulnak elõ helyesírási … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. április 28. TÉVEDÉS AZT HINNI, HOGY EZ AZ ÉN ÍRÁSOM bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. április 27. MA VALÓBAN A KEGYELEM SZENTLELKE A SZEGLETKÕ

MA VALÓBAN A KEGYELEM SZENTLELKE A SZEGLETKÕ 1989. december 23. Béke legyen veled leányom, érintsd meg Szívemet… érezd, mennyire szétszaggatták! (Lelkemmel éreztem Urunk Szívét.) Húzd ki a töviseket, amelyek Szívemet szúrják! Mutasd meg Uram, hogyan húzzam ki e töviseket! A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. április 27. MA VALÓBAN A KEGYELEM SZENTLELKE A SZEGLETKÕ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. április 26. JAHVE VELED VAN!

JAHVE VELED VAN! 1990. december 23. Ó Atyám, mint kiszáradt föld, úgy vágyakozom utánad! Pihentess meg térdeden egy idõre, és vigasztalj meg engem! Hadd érezzem, hogy vigasztaló Szívedbe takartál. Szükségem van melegségedre! A mennyei Atya: Tedd fejedet Szívemre, pihenj meg, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. április 26. JAHVE VELED VAN! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2017. április 25-én Medjugorjéból

Medjugorje, 2017. április 25. „Drága gyermekek! Szeressetek, imádkozzatok és tegyetek tanúságot jelenlétemről mindazoknak, akik távol vannak. Tanúságtételetekkel és példátokkal közelebb tudjátok hozni azok szívét, akik távol vannak Istentől és az Ő kegyelmétől. Veletek vagyok és közbenjárok mindnyájatokért, hogy szeretettel és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2017. április 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. április 25. SZENTSÉGES SZÍVEM GAZDAGSÁGA

SZENTSÉGES SZÍVEM GAZDAGSÁGA 1991. augusztus 20. Milyen csodálatos lesz, ha majd minden keresztény testvérként élhet együtt! Mennyivel nagyobb lenne dicsõséged, ha mi alázatosan egyetlen oltár és egyetlen tabernákulum körül, egy szívvel, egy lélekkel és egy hangon dicsérnénk Téged… de amint … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. április 25. SZENTSÉGES SZÍVEM GAZDAGSÁGA bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. április 24. MEGÖNTÖZÖM GYÜMÖLCSÖMET

MEGÖNTÖZÖM GYÜMÖLCSÖMET 1988. március 3. Vassula, tedd széppé Egyházamat! Mezítláb lépj tulajdonomba!1 Vidd magaddal üzenetemet, ne nézz se jobbra, se balra, járj velem! Az Ecclesia új életre támad, összegyûjtöd õket Atyád házában, és megáldod õket. Megmentem õket a gonosztól, és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. április 24. MEGÖNTÖZÖM GYÜMÖLCSÖMET bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. április 23. AZ IRGALOM VÉGTELEN ÓCEÁNJA VAGYOK

AZ IRGALOM VÉGTELEN ÓCEÁNJA VAGYOK Rhodos, 1991. augusztus 13. Ó Jahve, Istenem és Atyám, mosolyogj ránk! Uram? Én vagyok. Én vagyok az, Jahve, a te Abbád. Ó Istenem, könyörülj nyomorúságunkon! Virágom, én, Jahve, a te Istened, végtelenül irgalmas vagyok. Az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. április 23. AZ IRGALOM VÉGTELEN ÓCEÁNJA VAGYOK bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva