2017. március hónap bejegyzései

2017. március 31. MINDENKOR VELED VAGYOK

MINDENKOR VELED VAGYOK 1997. augusztus 13. Uram, Te az áldások esõjét hullattad rám, és áldásoddal lelkem otthonra lelt Jahve udvarában, ahol angyalseregek élnek, és Te jóságoddal veszel körül minket. Istenem, Himnusz a Te Neved. Lelkem felujjong és ritmusára dalol, amikor … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. március 31. MINDENKOR VELED VAGYOK bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. március 30. KÖZÜLETEK KINEK A SZÍVE ERÕSEBB A HALÁLNÁL?

KÖZÜLETEK KINEK A SZÍVE ERÕSEBB A HALÁLNÁL? 1992. június 10. Béke legyen veled! A Szeretet szeret téged. Virágom, figyelj és írj! Miként az az ember, aki meghívja barátait, hogy vele egyenek, úgy hívlak titeket imádkozni ma, és arra is meghívlak, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. március 30. KÖZÜLETEK KINEK A SZÍVE ERÕSEBB A HALÁLNÁL? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. március 29. HAJOLJATOK MEG! HAJOLJATOK MEG, HOGY EGYESÜLHESSETEK!

HAJOLJATOK MEG! HAJOLJATOK MEG, HOGY EGYESÜLHESSETEK! 1987. október 30. Megszámlálhatatlan jelet adtam teremtésemnek, figyelmeztettem õket. Szenteket támasztottam, hogy hirdessék kívánságaimat, de ki hallgatott rájuk? Megváltozott-e valami? Uram, tegyük fel, hogy most megteszik. Tegyük fel, hogy készek megtenni, tegyük fel, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. március 29. HAJOLJATOK MEG! HAJOLJATOK MEG, HOGY EGYESÜLHESSETEK! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. március 28. HOZZ ÁLDOZATOT, ELMÉLKEDJ ÉS BÖJTÖLJ!

HOZZ ÁLDOZATOT, ELMÉLKEDJ ÉS BÖJTÖLJ! 1988. február 20. A Szeretet közel van hozzád, leányom. Keress fel engem most, amikor közeledik szenvedésem! Közeledik az én idõm. Áldozatot keresek benned. Elmélkedj és böjtölj! Vassula, tanulj Fretherikitõl, az õ útja tetszik nekem. Tanuld … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. március 28. HOZZ ÁLDOZATOT, ELMÉLKEDJ ÉS BÖJTÖLJ! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. március 27. FENSÉGES VENDÉGED

FENSÉGES VENDÉGED 1996. július 13. Jöjj, Uram, otthonod belsõ helyére! Jöjj asztalomhoz, Uram, és áldd meg az ételt, amit velem eszel, én meg Teveled. Jöjj Uram és keríts körül, Szentséges Szíveddel végy körül minden oldalról! A Te világosságod takarjon be … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. március 27. FENSÉGES VENDÉGED bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. március 26. TIZENKÉT BOLDOGSÁG

TIZENKÉT BOLDOGSÁG 1991. április 14. Áldott legyen Jahve, aki a szeretet csodáit mutatja nekem!1 Béke legyen veled! Mondd meg nekem, tanítvány, boldog vagy-e, hogy én vagyok Lelki vezetõd? Igen Uram, ez több mint boldogság. Sok mindent tanulok egyenesen ajkadról. Írnál … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. március 26. TIZENKÉT BOLDOGSÁG bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Épül a Birodalom: A hamispróféta hadat üzent a nemzetállamoknak.

Ferenc pápa szokatlanul erős politikai üzenetet fogalmazott meg a pénteki római uniós csúcson. Hiába egyházfő, Jézustól és a kereszténységről egy árva mukkot sem szólt. Nyílt hadüzenet a nemzetállamokkal szemben A szolidaritás “a leghatékonyabb ellenszéruma a modern kori populizmusnak” – ezt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés, Hamis béke | Épül a Birodalom: A hamispróféta hadat üzent a nemzetállamoknak. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2017. március 25-én Medjugorjéból

“Drága gyermekek! Ebben a kegyelmi időben mindnyájatokat arra hívlak, nyissátok meg szívetek Isten irgalmára, hogy az ima, a bűnbánat és a szentség melletti döntés által új életet kezdjetek. Ez a tavaszi idő ösztönözze gondolataitokat és szíveteket az új életre, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2017. március 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. március 25. A NAPBA ÖLTÖZÖTT ASSZONY

A NAPBA ÖLTÖZÖTT ASSZONY 1996. március 25. Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe (Ezt az üzenetet március 20. és 25. között kaptam.) Szolgálód vagyok, itt vagyok, hogy szolgáljak Neked, Felség. Nélküled semmi vagyok. Lelkem tiszta öröme, hallgatlak. Kedvesem, jöjj és tanulj! Ki magasztalt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. március 25. A NAPBA ÖLTÖZÖTT ASSZONY bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. március 24. OLTÁROM VAGY

OLTÁROM VAGY 1990. április 24. Szeretetedre hagyatkozom, a Te szereteted pihenjen rajtunk! Úgy éljen mibennünk szereteted, mint eddig még sohasem! Kedvesem, azért adtam neked mindent, hogy közelebb vonjalak magamhoz, és alkalmassá tegyelek arra, hogy velem légy! Azért adtam neked ezt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. március 24. OLTÁROM VAGY bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva