2017. február hónap bejegyzései

2017. február 28. ÖSSZEESKÜVÉS VAN FOLYAMATBAN A PÁSZTOROK KÖZÖTT

ÖSSZEESKÜVÉS VAN FOLYAMATBAN A PÁSZTOROK KÖZÖTT 1993. június 1. Uram és Megváltóm, még meddig engeded meg a Sátánnak, hogy parazsat vessen ránk? Miért engeded meg ezt az üldözést? Szeretetedre kérlek, ments meg minket, Uram! Béke! Szentséges Szívem öröme, figyelj! A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. február 28. ÖSSZEESKÜVÉS VAN FOLYAMATBAN A PÁSZTOROK KÖZÖTT bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. február 27. SZOMJAZOM A NYOMORÚSÁGOS LELKEKRE!

SZOMJAZOM A NYOMORÚSÁGOS LELKEKRE! 1994. június 26. Ottawa Uram? ÉN VAGYOK… miért fogyatkozol, mint az árnyék? Mintha nevetség tárgyává lettem volna… Megérzem, amikor valaki kerülni kezd. Még mennyi rosszat fognak rólam mondani? Barátságom viszonzásaképpen még el is ítélnek, bár a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. február 27. SZOMJAZOM A NYOMORÚSÁGOS LELKEKRE! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. február 26. ÉN, AZ ISTEN VAGYOK VELETEK

ÉN, AZ ISTEN VAGYOK VELETEK 1991. július 8. Jézus egy amerikai börtönbe küld engem, hogy tegyek tanúságot. Kérte, hogy az alábbiakat olvassam fel Kansas City börtönében a raboknak: Látjátok én, a názáreti Jézus jövök közétek, hogy e gyenge eszköz által … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. február 26. ÉN, AZ ISTEN VAGYOK VELETEK bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2017. február 25-én Medjugorjéból

Medjugorjei üzenet 2017 február 25. Drága gyermekek! Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy mélyen éljétek meg hiteteket, és kérjétek a Fölséges Istent erősítse meg azt, hogy a szelek és a viharok ne tudják összetörni.Hitetek gyökere az ima és az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2017. február 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. február 25. SZERETET FOG URALKODNI MINDEN SZÍVBEN

SZERETET FOG URALKODNI MINDEN SZÍVBEN 1988. november 10 Szent Mihály: Dicsőség Istennek! Szűz Mánia: Dicsőség Istennek! 1 Uram? Én vagyok, várva vártam erre a pillanatra. 2 Hallgass meg Vassulám, jöjj, és érintsd meg Szentséges Szívemet, érezd Sebeit! Szentséges Szívemet fájdalom … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. február 25. SZERETET FOG URALKODNI MINDEN SZÍVBEN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. február 24. NEVEZZ APUKÁNAK!

NEVEZZ APUKÁNAK! 1988. április 26. Tegnap, amikor nõvéremnek arról beszéltem, hogy mit akar tõlem Isten, a beszélgetés hevében azt találtam mondani, hogy: “O babas mou ipé na…”ami azt jelenti, hogy “abba” 1 azt mondta nekem, hogy…”Amikor észrevettem, hogy a görög … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. február 24. NEVEZZ APUKÁNAK! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. február 23. KERTEMET ELHANYAGOLTAN TALÁLOM

KERTEMET ELHANYAGOLTAN TALÁLOM 1991. június 17. Üzenet Pistoia részére, Olaszországban Firenze mellett: Béke legyen veletek! Azért jöttem el hozzátok, hogy megmondjam nektek: itt vagyok! Szeretteim, Szentséges szívem lángol, ezért szállok le trónomról, ezért jövök hozzátok, és kínálom fel nektek békémet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. február 23. KERTEMET ELHANYAGOLTAN TALÁLOM bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. február 22. FIGYELJ KELET HÁZA! FÖLDEDBÕL A REMÉNY ÚJ HAJTÁSA FOG FELNÖVEKEDNI

FIGYELJ KELET HÁZA! FÖLDEDBÕL A REMÉNY ÚJ HAJTÁSA FOG FELNÖVEKEDNI 1995. április 28. Vassula, hadd énekeljem el neked, barátomnak, Szívem énekét! Írd: Ó, én népem, barátaim, rokonaim! Uratok el fog jönni, és megpihen szívetekben. Jelenlétemben meg fogtok újulni, mert elhatároztam, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. február 22. FIGYELJ KELET HÁZA! FÖLDEDBÕL A REMÉNY ÚJ HAJTÁSA FOG FELNÖVEKEDNI bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. február 21. UTAIM SZELÍDEK, SZERETTELJESEK ÉS TÖKÉLETESEK

UTAIM SZELÍDEK, SZERETTELJESEK ÉS TÖKÉLETESEK 1996. március Az én békémet adom neked. Ebben a békében fogadd üzenetemet!…1 Csupán annyit kell tennie, hogy olvassa el üzenetemet, azután döntsön. Leányom, az egész teremtés engedelmeskedik nekem… Igen, a teremtés engedelmeskedik Neked, de teremtményeid … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. február 21. UTAIM SZELÍDEK, SZERETTELJESEK ÉS TÖKÉLETESEK bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. február 20. ÁLDD MEG NEVEMBEN GYERMEKEIMET!

ÁLDD MEG NEVEMBEN GYERMEKEIMET! Saint Louis, 1996. november 18. Uram, Te magad vagy a Bölcsesség, Te vagy az Élet és a Világosság bennünk, dicséretet mondok háromszorosan Szent Nevednek. Igézze meg a jóság lelkemet, hogy tükörképedben élhessek. Te, aki mindenütt jelen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. február 20. ÁLDD MEG NEVEMBEN GYERMEKEIMET! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva