2017. január hónap bejegyzései

2017. január 31. PÉLDABESZÉD A HANYAG SZOLGÁRÓL

PÉLDABESZÉD A HANYAG SZOLGÁRÓL 1988. július 26. Uram? Én vagyok. Azért vezetlek, hogy megmutassam, milyen állapotban van Egyházam. Egyházamat kegyetlenül megsebezték… és rövid idõn belül megrendül az Ecclesia alapja. Ezt követõen eltávolítják azokat, akik sebeit okozták, akik azzal a szándékkal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. január 31. PÉLDABESZÉD A HANYAG SZOLGÁRÓL bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Esu Immánuel (“Jézus”) valós személy

A leghatásosabb módja az emberek meggyözésének Isten létezése felöl az, ha bemutatom a sötét oldalt! Ez az elv vezérelt az elmúlt években a blog írása közben, s mára szerencsére eljutottunk oda, hogy sokak számára már egyáltalán nem okoz problémát elfogadni, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Idézet, Tanu | Esu Immánuel (“Jézus”) valós személy bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. január 30. AJÁNLJÁTOK FEL MOST SZÍVETEKET NEKEM!

AJÁNLJÁTOK FEL MOST SZÍVETEKET NEKEM! 1995. február 1. Horvátország,Zágráb Írd: Béke legyen veletek! Egész nap veletek voltam, és felétek nyújtottam kezemet: “Népem, örökségem, ivadékom, fordulj felém, köss békét velem! Köss békét velem!… 1 Az örökkévalóságtól fogva szeretlek titeket. Térjetek vissza … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. január 30. AJÁNLJÁTOK FEL MOST SZÍVETEKET NEKEM! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Újra feltűnt Isten ökle az égen: a végidők intő jele?

Véletlen lenne, hogy tavaly, és idén is feltűnt az egymásra kísértetiesen hasonlító – mások szerint ugyanaz – anomália. Eredetileg még a tavalyi, 2016-os évben jelent meg Madeira szigetén egy bizarr égi jelenség, melyről nagyon sokan hitték azt akkor, hogy maga … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés | Újra feltűnt Isten ökle az égen: a végidők intő jele? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. január 29. ISTENI MÛVEM GYÜMÖLCSÖT TERMETT

ISTENI MÛVEM GYÜMÖLCSÖT TERMETT 1998. április 19. Uram? ÉN VAGYOK. Béke legyen veled! Add az emberek tudtára, hogy amikor egyesek szája rágalmat szór rád, akkor az én adományaimat rágalmazzák, melyeket én adtam neked. Súlyosan rájuk fog nehezedni ez a bûn, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. január 29. ISTENI MÛVEM GYÜMÖLCSÖT TERMETT bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. január 28. GYERMEKEM! PRÓFÉTÁLJ!

GYERMEKEM! PRÓFÉTÁLJ! 1992. augusztus 20. Rhodos Drága és hûséges gyermek, te gyenge vagy, de én Király vagyok. Lám visszaküldelek a tieidhez, hogy emlékeztesd õket tanításomra. Egyesek gyengévé és langyossá váltak közületek, mert bizalmatlanul fogadtátok szavaimat, amikor összegyûltetek Nevemben. Jaj azoknak, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. január 28. GYERMEKEM! PRÓFÉTÁLJ! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. január 27. LÉGY A VISSZHANGOM!

LÉGY A VISSZHANGOM! 1989. szeptember 5. Uram, órákat töltöttem a tegnap esti eredménytelen beszélgetésen gondolkozva. Túlságosan összezavart, ezért nem tudtam késõbb közeledni Hozzád, nem mertem szemed elé kerülni szégyenemben. Mit mondtam érdekedben? Semmit. Cserben hagytalak… Nem tiszteltelek és nem is … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. január 27. LÉGY A VISSZHANGOM! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017. január 26. NAGY ÁRAT KELL FIZETNI A BÉKÉÉRT!

NAGY ÁRAT KELL FIZETNI A BÉKÉÉRT! 1991. január 9. Sírtam a hamis vádak miatt, amelyeket X. Y. mondott rám, és amelyek oly sok kárt okoznak. Virágom, ez is az én keresztem , de engedd meg, hogy úgy bánjak veled, ahogyan … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2017. január 26. NAGY ÁRAT KELL FIZETNI A BÉKÉÉRT! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2017. január 25-én Medjugorjéból

Üzenet, 25. január 2017 Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok a békéért. Az emberi szívek békéjéért, a családok békéjéért, és a világ békéjéért. A sátán erős és Isten ellen akar fordítani benneteket, és visszafordítani mindahhoz, ami emberi és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2017. január 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

„Ez a Caligula a pápai trónon…” – avagy hova vezet a vallási skizofrénia?

Bergoglio valóban minden képzeletet felülmúló alapossággal, erőszakkal és kitartással rombolja Krisztus Egyházának még külsőleg megmaradt részeit. Még annál is alaposabb rombolást végez, mint amit a szedesvakantisták el tudtak képzelni. Minden módszere, minden tette a legrosszabb jakobinusok, sztálinisták módszereit utánozza. Mindenkire … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hamis béke, Idézet, Tanu | „Ez a Caligula a pápai trónon…” – avagy hova vezet a vallási skizofrénia? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva