2017. november 1. EGYESÍTSD IMÁIDAT A SZENTEK IMÁJÁVAL!

EGYESÍTSD IMÁIDAT A SZENTEK IMÁJÁVAL!

1992. november 19.

Rabszolgád segédje készen áll szolgálatodra!

Szentséges Szívem Vassulája, Lelkem kedvese, jöjj hozzám! Térj be Szívembe, és ízleld meg szeretetemet, amikor üldöznek téged! Sokak közül választottalak ki, hogy kövess engem az egység felé vezetõ úton. Tanítványommá tettelek, és nemcsak Nevelõd és Tanítód lettem, hanem Jegyesed is. Ha velem vagy, semmiben sem lesz hiányod, kedvesem.

Diktálni kívánsz nekem, Uram?

Életed minden pillanatában! Légy velem életed minden egyes pillanatában! Bizonyítsd be irántam való szeretetedet az imádságban, a diktálás alatt, az elmélkedésben, amikor befogadsz engem az Oltáriszentségben és az imádás órájában! Bizonyítsd be hogy szomjazol rám, bizonyítsd hûségedet azáltal, hogy szeretetben egyesülve maradsz Szívemmel! Légy szilárd, az én erõmtõl függjél, és elõre örülj, hogy velem találkozol! Ó, kicsim, nem értetted meg? Nem vetted észre, irántad való szeretetem nagyságát és barátságomat? … És most, amíg még itt vagy, egyesítsd imádat a szentek imájával, és ne feledd, hogy nagyon jól tudom, mi van a szívedben! Tudom, hogy mire van szükséged, én tudok mindent! Ti mindannyian egyaránt hozzám tartoztok, újból odaadnám értetek életemet, ha szükség lenne rá… 1

Elküldöm Lelkemet, hogy emlékeztessen titeket szeretetem nagyságára, és arra kérlek benneteket, hogy húzódjatok el a világtól, amelyben – rajtam kívül – minden megtalálható. Szentséges Szívemben mindegyikõtök számára van hely. Egyesítsétek szíveteket az én Szívemmel és éljetek üzeneteink szerint! Mindegyikõtöket megáldom, és homlokoton hagyom szeretetem sóhaját. Legyetek egyek!

RÖVID IMÁDSÁG AZ ATYÁHOZ

1992. november 27.

Béke legyen veled! Én vagyok az, Jézus. Imádkozz velem és mondd:

Atyám, most csak azt kérem Tõled,
hogy erõsítsd meg hitemet!
Amen.

Elismételtem Jézussal együtt.


1 E szavakat nagyon kifejezõen mondta, mert isteni Szívébõl fakadtak.
Kategória: Napi | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.