2016. november hónap bejegyzései

2016. november 30. EGÉSZ SZÍVEDDEL KERESS!

EGÉSZ SZÍVEDDEL KERESS! Görögország, Rhodos, 1997. június 5. (Ezt az üzenetet Isten az “Igaz élet Istenben” Társulat tagjaihoz intézte, akik itt találkoztak. Száznegyvenen jöttek huszonhárom nemzet képviseletében.) Uram, a Te Szavad lámpás a lábam elõtt, jelenléted szívem öröme és békéje. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. november 30. EGÉSZ SZÍVEDDEL KERESS! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. november 29. AZ EMBERI NEM HALÁLOSAN MEGSZOMORÍT ENGEM

AZ EMBERI NEM HALÁLOSAN MEGSZOMORÍT ENGEM Rhodos, 1991. július 24. Üzenet a rhodos-i imacsoport részére: Az emberi értelem nem képes felfogni, mennyire égek a vágytól, hogy szólhassak hozzájuk, és ezért áll a Bölcsesség szívük ajtaja elõtt. Senki sem méltó bölcsességemre, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. november 29. AZ EMBERI NEM HALÁLOSAN MEGSZOMORÍT ENGEM bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. november 28. NEM FÁRADOZTÁL HIÁBA!

NEM FÁRADOZTÁL HIÁBA! 1995. november 28. Az “Igaz élet Istenben” üzenet tizedik születésnapján. Béke legyen veled! Vassulám, ó mondd meg nekem, mondd meg, boldog vagyóe, hogy velem voltál ily módon ezekben az években? Egyszerû testi teremtmény, akinek szíve van, boldog … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. november 28. NEM FÁRADOZTÁL HIÁBA! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. november 27. ILY MÓDON FOGOM MEGLÁTOGATNI A FÖLDET, GYERMEKEIM

ILY MÓDON FOGOM MEGLÁTOGATNI A FÖLDET, GYERMEKEIM 2000. október 31. V: Indítsd mindig e szavakra azokat, akik szeretik Szívedet: “Az Úr Szíve végül diadalt fog aratni. Az Úr Szíve olyan, mint az isteni liturgia. Békét hoz népének. Az Úr Szíve … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. november 27. ILY MÓDON FOGOM MEGLÁTOGATNI A FÖLDET, GYERMEKEIM bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. november 26. JÉZUS LELKI VEZETÉSE

JÉZUS LELKI VEZETÉSE 1992. július 14. „Uram, elsõ üldöztetésem alkalmával még védekezni sem tudtam”, egyetlen tanú sem támogatott. Mindenki cserben hagyott. Ám, Te, Uram, a pártomra álltál, és erõt öntöttél belém, hogy az egész üzenet rajtam keresztül terjedjen, és minden … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. november 26. JÉZUS LELKI VEZETÉSE bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2016. november 25-én Medjugorjéból

Üzenet, 25. november 2016 “Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy térjetek vissza az imához. Ebben a kegyelmi időben Isten megengedte nekem, hogy a szentség és az egyszerű élet felé vezesselek benneteket, hogy felfedezzétek a kicsi dolgokban a Teremtő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2016. november 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. november 25. AZ ÉN LELKISÉGEMMEL TÁPLÁLLAK

AZ ÉN LELKISÉGEMMEL TÁPLÁLLAK 1989. augusztus 23. Vassula, légy csendes, fogadj békében! Az én utam a csendességen át vezet téged. Mindenütt hirdesd Szavamat, és soha ne tétovázz! Végtelen szeretetembõl az egész emberiség számára szóló ajándékot adtam neked. Dicsérj és szeress, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. november 25. AZ ÉN LELKISÉGEMMEL TÁPLÁLLAK bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. november 24. ÉN, A TE MEGVÁLTÓD ZSÁKVÁSZONBÓL KÉSZÜLT RONGYOS RUHÁKBAN JÁROK

ÉN, A TE MEGVÁLTÓD ZSÁKVÁSZONBÓL KÉSZÜLT RONGYOS RUHÁKBAN JÁROK 1991. július 6. Uram, gyógyíts meg! Ha gondosan figyelsz és nem teszel ellenvetést, ha nem hozol vetélytársakat és nem lesznek kétségeid, ha eljössz és bevallod, hogy bûnös vagy és nem késlekedsz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. november 24. ÉN, A TE MEGVÁLTÓD ZSÁKVÁSZONBÓL KÉSZÜLT RONGYOS RUHÁKBAN JÁROK bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. november 23. ÉDESANYÁMAT, MINT TANÍTÓT KÜLDÖM HOZZÁTOK A KONKOLYRÓL SZÓLÓ PÉLDABESZÉD

ÉDESANYÁMAT, MINT TANÍTÓT KÜLDÖM HOZZÁTOK A KONKOLYRÓL SZÓLÓ PÉLDABESZÉD 1990. június 8. Uram segíts, hogy teljesíthessem fogadalmamat! Béke legyen veled! Segítek neked, drága lélek. Fogadd kegyelmem Szentlelkét! Ne feledkezz meg tanításaimról! Ne feledd, hogy az én útjaim nem a te … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. november 23. ÉDESANYÁMAT, MINT TANÍTÓT KÜLDÖM HOZZÁTOK A KONKOLYRÓL SZÓLÓ PÉLDABESZÉD bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. november 22. DÖBBENJETEK RÁ, MILYEN SÜRGõS, MENNYIRE SÚLYOS ÉS FONTOS FELSZÓLÍTÁSOM!

DÖBBENJETEK RÁ, MILYEN SÜRGõS, MENNYIRE SÚLYOS ÉS FONTOS FELSZÓLÍTÁSOM! 1991. május 18. Toulouse részére: Jézus? Én vagyok. Légy békében kicsim! Sok embert hoz majd vissza hozzám ez az üzenet. Valóban ide hívtalak 1 , mert itt nagy szükségük van rám. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. november 22. DÖBBENJETEK RÁ, MILYEN SÜRGõS, MENNYIRE SÚLYOS ÉS FONTOS FELSZÓLÍTÁSOM! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva