2016. július hónap bejegyzései

2016. július 31. EGYSÉG-ÜZENET – MEGOSZTOTTSÁGUK ELVÁLASZTOTTA SZÍVEMET AZ ÖVÉKTÕL LÉGY VÉDELMEZÕJE AZ IGAZSÁGNAK!

EGYSÉG-ÜZENET – MEGOSZTOTTSÁGUK ELVÁLASZTOTTA SZÍVEMET AZ ÖVÉKTÕL LÉGY VÉDELMEZÕJE AZ IGAZSÁGNAK! 1991. október 7. A Te dicsõségedre szeretném felajánlani mindenemet, amim van! Nincs sok mindenem, valójában alig van valamim, mert elégtelen vagyok, szegény, gyenge és igen nyomorúságos, de amim van, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. július 31. EGYSÉG-ÜZENET – MEGOSZTOTTSÁGUK ELVÁLASZTOTTA SZÍVEMET AZ ÖVÉKTÕL LÉGY VÉDELMEZÕJE AZ IGAZSÁGNAK! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. július 30. SZERESD FELEBARÁTODAT, MINT ÖNMAGADAT

SZERESD FELEBARÁTODAT, MINT ÖNMAGADAT 1987. július 10. Virágom, merülj el Testemben. Kemény dolog a pusztaságban élni, de én mindig elvezetlek forrásomhoz, ahol enyhítem szomjúságodat, pihenõhelyet és oltalmat adok neked. Leányom, légy az én áldozatom, semmi sem lesz hiába, kapaszkodj belém! … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. július 30. SZERESD FELEBARÁTODAT, MINT ÖNMAGADAT bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. július 29. AZ ÉN ADOMÁNYOM VAGY MINDENKI SZÁMÁRA – MA EGY DOLGOT KÉREK: SZÍVBÕL FAKADÓ ÕSZINTE BESZÉLGETÉST

AZ ÉN ADOMÁNYOM VAGY MINDENKI SZÁMÁRA – MA EGY DOLGOT KÉREK: SZÍVBÕL FAKADÓ ÕSZINTE BESZÉLGETÉST 1992. október 9. Vassula, figyelj és írd: az ördög és az Õ angyalai elszántan mesterkednek azon, hogy véghez vigyék veszélyes tervüket, és mindabból a jóból, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. július 29. AZ ÉN ADOMÁNYOM VAGY MINDENKI SZÁMÁRA – MA EGY DOLGOT KÉREK: SZÍVBÕL FAKADÓ ÕSZINTE BESZÉLGETÉST bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. július 28. ÚJÍTSD MEG FOGADALMAIDAT!

ÚJÍTSD MEG FOGADALMAIDAT! 1993. december 15. Vassula, újítsd meg nekem tett fogadalmaidat! Jézus Krisztus, Uram és Istenem, sohasem foglak megtagadni és nem foglak elárulni, bármit tesznek velem. Nevemért üldözni fognak, nevetségessé tesznek és bemocskolják nevedet. Megtartod-e akkor is nekem tett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. július 28. ÚJÍTSD MEG FOGADALMAIDAT! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. július 27. ÉN VAGYOK NYÁJAM PÁSZTORA

ÉN VAGYOK NYÁJAM PÁSZTORA 1989. július 17. Uram? Gyermekem, hallgass meg, és írj! Én vagyok nyájam nagy Pásztora. Megtanítottam a pásztorokat, hogy ügyeljenek nyájamra, de sok társam bizonyult alkalmatlannak, nem törõdtek az elveszettekkel, nem hozták vissza a nyájba az elszéledteket. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. július 27. ÉN VAGYOK NYÁJAM PÁSZTORA bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. július 26. JAHVE VELED VAN!

JAHVE VELED VAN! 1990. december 23. Ó Atyám, mint kiszáradt föld, úgy vágyakozom utánad! Pihentess meg térdeden egy idõre, és vigasztalj meg engem! Hadd érezzem, hogy vigasztaló Szívedbe takartál. Szükségem van melegségedre! A mennyei Atya: Tedd fejedet Szívemre, pihenj meg, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. július 26. JAHVE VELED VAN! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2016. július 25-én Medjugorjéból

Üzenet, 25. július 2016 Drága gyermekek! Nézlek benneteket és elveszettnek látlak titeket, szívetekben nincs sem ima, sem öröm. Térjetek vissza gyermekeim az imához és Istent tegyétek az első helyre, ne az embert. Ne veszítsétek el a reményt, amelyet hozok nektek. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2016. július 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. július 25. SZAVAMAT SZABADON ADOM

SZAVAMAT SZABADON ADOM 1988. január 10. Istenem, idõnként jó olyan lelkekrõl hallanom, akik úgy kapják mûveidet, ahogyan én; természetfeletti úton, mégis másképpen. Hallottam már két olyan asszonyról; akik majdnem ugyanazt az üzenetet kapják, mint én, de õk elragadtatásba esnek, ahogyan … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. július 25. SZAVAMAT SZABADON ADOM bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. július 24. TETTEID NEM VÁLNAK SEMMIVÉ

TETTEID NEM VÁLNAK SEMMIVÉ USA, 1996. december 12. Uram, hadd kapaszkodjak Beléd! Légy oly jó és jöjj segítségemre! Szeretlek és hálát adok Neked, dicsõítelek Téged, mert megengedted, hogy megismerjem Nevedet, és így én is védelmet nyerhetek. Nagy szeretetedben mindig válaszolsz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. július 24. TETTEID NEM VÁLNAK SEMMIVÉ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. július 23. PÉTER MIÉRT SZÓRÓDTAK SZÉT TANÍTVÁNYAIM ELLENSÉGESKEDÉSBEN

PÉTER MIÉRT SZÓRÓDTAK SZÉT TANÍTVÁNYAIM ELLENSÉGESKEDÉSBEN 1988. január 13. Ezeket a szavakat kívánom X szolgámnak megmondani: Gyümölcsöt adtam neked kertembõl, betöltelek téged, ahogy leányomat és Dávid szolgámat is betöltöm. Táplálkozz gyümölcsömmel, fogadd el adományomat, ne tagadj meg engem soha! Én, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. július 23. PÉTER MIÉRT SZÓRÓDTAK SZÉT TANÍTVÁNYAIM ELLENSÉGESKEDÉSBEN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva