2016. június hónap bejegyzései

2016. június 30. ISTENED ELJÖN

ISTENED ELJÖN 1992. június 17. Az 1992. június 16-i üzenet folytatása: Kicsim, légy velem! Készen vagy? Igen, Uram. Akkor hallgass meg! Még meddig kell bánkódnom amiatt, hogy nem figyelsz rám, nemzedék, amikor füledbe kiáltom, hogy tarts bûnbánatot! De lásd, felébresztem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. június 30. ISTENED ELJÖN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kaposfüreden a Mária Házban újra vérzik az Oltáriszentség. A csodát láttuk!!! Tanúi vagyunk!

Mária Háza Kaposfüred 2016 Előzetes – Beszélgetés Ullrich Ágoston atyával Krisztusban szeretett Testvéreim! Újra szólnom kell, sőt nem csak szólnom, kiabálnom, mert engesztelői hivatásom egy új szakaszához érkezett. Tanúskodnom kell, ország világ előtt azokról a dolgokról, amiket szememmel látok fülemmel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés | Kaposfüreden a Mária Házban újra vérzik az Oltáriszentség. A csodát láttuk!!! Tanúi vagyunk! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. június 29. VISSZAVISZEM JUHAIMAT PÉTERHEZ

VISSZAVISZEM JUHAIMAT PÉTERHEZ 1987. november 18. Istenem, attól a naptól kezdve, amikor felfedted elõttem titkos szándékodat, félek, rettegek a folytatástól. Félek, mert érzem hogy nehézségek elõtt állok, ahogy Te is féltél, mielõtt Jeruzsálembe mentél. Tudtad, hogy milyen nehézségek elõtt állsz. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. június 29. VISSZAVISZEM JUHAIMAT PÉTERHEZ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. július 28. JÉZUS KÜLDÖTT, HOGY ELÕKÉSZÍTSEM AZ UTAT ELJÖVETELÉRE

JÉZUS KÜLDÖTT, HOGY ELÕKÉSZÍTSEM AZ UTAT ELJÖVETELÉRE 1990 július 22 Szent Szûzanyánk üzenete Béke legyen veletek, szeretett gyermekeim! Szent Édesanyátok szól hozzátok. Megköszönöm, hogy eljöttetek ide meghallgatni bennünket. Nyissátok ki szíveteket, és fogadjatok meg minden szót, amit nektek mondunk. Jézus … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. július 28. JÉZUS KÜLDÖTT, HOGY ELÕKÉSZÍTSEM AZ UTAT ELJÖVETELÉRE bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. június 27. SZAVAIMAT TÛZZÉ TESZEM AJKADON KI FOGJA KÖZÜLETEK MEGÚJÍTANI AZ IRÁNTAM VALÓ TISZTELETET?

SZAVAIMAT TÛZZÉ TESZEM AJKADON KI FOGJA KÖZÜLETEK MEGÚJÍTANI AZ IRÁNTAM VALÓ TISZTELETET? 1992. május 1. Jahve Uram, szeretett mennyei Atyám! A Te Neved olyan, mint a kiömlõ olaj. Felfedted elõttem Nevedet, eljöttél hozzám, és megmentettél. Felneveltél, és közeledbe vontál. Jahve, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. június 27. SZAVAIMAT TÛZZÉ TESZEM AJKADON KI FOGJA KÖZÜLETEK MEGÚJÍTANI AZ IRÁNTAM VALÓ TISZTELETET? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. június 26. BENNED VILÁGOSSÁG VOLT

BENNED VILÁGOSSÁG VOLT 1991. február 5. Uram, merre vagy megint? Miért rejtõzöl el? Vagy talán én vagyok ismét sötétségben, és nem veszlek észre? Megvonod kegyelmeidet? Pedig tudom, hogy nem lehetsz távol. “Hogyha lépéseim letértek az útról, és ha szívem netán … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. június 26. BENNED VILÁGOSSÁG VOLT bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2016. június 25-én Medjugorjéból

Üzenet, 25. június 2016 Drága gyermekek! Velem együtt adjatok hálát Istennek azért az ajándékért, hogy veletek vagyok. Imádkozzatok gyermekeim, és éljétek Isten parancsai szerint, hogy jó legyen nektek a földön. Ma, ezen a kegyelmi napon, édesanyai béke-áldásomat és szeretetemet szeretném … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2016. június 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. június 25. VÁGYÓDJ AZ ATYA UTÁN!

VÁGYÓDJ AZ ATYA UTÁN! 1989: április 1. Jézus? Én vagyok. Engedd, hogy a Szeretet vezessen téged, ne figyelj a tudósokra! Olyanok, mint amilyenek az írástudók voltak az én idõmben. Szeretettel evangelizálj a Szeretetért! Éreztesd meg velük végtelen szeretetemet! Vágyódom utánad … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. június 25. VÁGYÓDJ AZ ATYA UTÁN! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. június 24. FUTÁSODNAK NINCS VÉGE ELHATÁROZTAM, HOGY SIETNI FOGOK VISSZATÉRÉSEMMEL

FUTÁSODNAK NINCS VÉGE ELHATÁROZTAM, HOGY SIETNI FOGOK VISSZATÉRÉSEMMEL 1995. március 31. Oita, Japán Amikor a sötétség börtönében voltam és a bûn verme tartott fogva, ahol kegyetlen arcú szellemek kísértették lelkemet, és amikor úgy gondoltam, hogy elfeledve és megfosztva örök világosságodtól … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. június 24. FUTÁSODNAK NINCS VÉGE ELHATÁROZTAM, HOGY SIETNI FOGOK VISSZATÉRÉSEMMEL bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. június 23. LÉGY ÍRÓTÁBLÁM

LÉGY ÍRÓTÁBLÁM 1987. október 6. Szegénynek éreztem magam, és az is vagyok. Tudatlanságom és lassú felfogóképességem miatt nem tudok Isten kedvében járni. Nem vagyok elégedett magammal. Annyira igaza volt, amikor azt mondta rólam, hogy “messze” én vagyok teremtményei között a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. június 23. LÉGY ÍRÓTÁBLÁM bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva