2016. március hónap bejegyzései

2016. március 31. HÁZASSÁGRA LÉPTEM VELED, HOGY MEGOSSZAM KERESZTEMET

HÁZASSÁGRA LÉPTEM VELED, HOGY MEGOSSZAM KERESZTEMET 1990. október 1. Vassulám, én vagyok, az Úr! Érezz engem! A közeledben vagyok. Ismerj fel! 1 Megosztom veled keresztemet, töviskoronámat és szögeimet. A holtak országából választottalak ki, és Szívemben újból életre keltettelek, hogy kielégíthetetlen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. március 31. HÁZASSÁGRA LÉPTEM VELED, HOGY MEGOSSZAM KERESZTEMET bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. március 30. KÉSZÍTS NEKEM SZÍVEDBEN MENNYORSZÁGOT!

KÉSZÍTS NEKEM SZÍVEDBEN MENNYORSZÁGOT! 1988. február 3. Vassula, tudod-e mennyivel jobban szeretlek, amikor így közeledsz hozzám? Nyomorúságodban jössz, térden állva. Kiöntöd elõttem szívedet. Könnyeid gyermekem, szeretõ könnyeid, amint utánam vágyakozol, gyógyító balzsamot öntenek Sebeimre. Ó leányom, mirhám, maradékom, mennyire szeretlek! … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. március 30. KÉSZÍTS NEKEM SZÍVEDBEN MENNYORSZÁGOT! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. március 29. ALFA ÉS OMEGA

ALFA ÉS OMEGA 1987. július 12. Vassula, örülök, amikor tudatában vagyjelenlétemnek. Idõnként teljesen tudatában vagyok annak, hogy valóban Istennel vagyok, és hogy Õ ilyen módon beszél velem. Ilyenkor ujjong a szívem! Hullámokban érkezik. Többnyire tudatosul bennem, de nem igazán jól. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. március 29. ALFA ÉS OMEGA bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

ELMÉLKEDÉS A 2016-os Újévi Körlevelünkből ezt értettem meg, személyes hitem, nézőpontom által

„Ez a 2016-os év az Irgalmasság éve: az emberiség annyira eltávolodott az Atyától, hogy csak egy nagy Irgalmasság tudja azt megmenteni. „csak egy közbelépés Fentről (…) adhat reményt egy kevésbé homályos jövőnek” (Szent II: János Pál: Rosarium Virginis Mariae, 40). … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés, Hamis béke, Máriás Papi Mozgalom | ELMÉLKEDÉS A 2016-os Újévi Körlevelünkből ezt értettem meg, személyes hitem, nézőpontom által bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. március 28. A MARADÉK KEDVÉÉRT MEGGYORSÍTOM TERVEMET

A MARADÉK KEDVÉÉRT MEGGYORSÍTOM TERVEMET 1995. január 12. Uram, hallasd hangodat ebben az évben úgy, mint eddig még sohasem! Meddig kell népednek segítségért kiáltania? Erejét veszti hagyományod, amelyet ránk hagytál. Nap mint nap becsmérlik az igazságot, és a hitehagyott megnyeri … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. március 28. A MARADÉK KEDVÉÉRT MEGGYORSÍTOM TERVEMET bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

JÉZUS NEM VOLT ZSIDÓ

A húsvéti ünnepekkor számtalanszor elhangzik, hogy Jézus a „zsidók királya” volt. Hogy lehet az, hogy húsvétkor a zsidók nem emlékeznek meg az állítólagos „zsidó” Jézus királyukról, akiket ők ölettek meg. Most abba nem megyünk bele, hogy az ókori zsidóknak nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés | JÉZUS NEM VOLT ZSIDÓ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. március 27. FELTÁMADTAM, NEM OSZLOTTAM SZÉT

FELTÁMADTAM, NEM OSZLOTTAM SZÉT 1987. július 8. Uram, egy pap mondta nekem egyszer, hogy miután meghaltál és eltemettek, Tested szétoszlott a levegõben, és ezért nem tudtak Téged megtalálni. Más szavakkal, ez a pap tagadta feltámadásodat. Vassula, elferdítik Szavamat, én feltámadtam … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. március 27. FELTÁMADTAM, NEM OSZLOTTAM SZÉT bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. március 26. A SZERETET ÁLDOZATA

A SZERETET ÁLDOZATA Nagyszombat,1988. április 9. Szeretlek, te most egy vagy velem. Megáldom minden lépésedet, gyermekem. Én vagyok életed forrása. Én vagyok a Feltámadás. Uram, bár ez az üzenet sok világi embert térített már meg, és õk boldogok, én mégis … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. március 26. A SZERETET ÁLDOZATA bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2016. március 25-én Medjugorjéból

Üzenet, 25. március 2016 Drága gyermekek! Ma a szeretetemet hozom nektek. Isten megengedte, hogy szeresselek benneteket és szeretetből hívjalak titeket a megtérésre. Gyermekeim, ti a szeretetben szegények vagytok és még nem értettétek meg, hogy Fiam, Jézus szeretetből adta életét értetek, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2016. március 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. március 25. ÉS AKKOR KILEHELTE LELKÉT A FELKENT

ÉS AKKOR KILEHELTE LELKÉT A FELKENT Nagypéntek ünnepe a görögkeleti naptár szerint 2000. április 28. Én Uram, én feltámadásom, én boldogságom! A Te szent jelenlétedben semmiben nincs hiányom. Uram, Te szóra nyitod ajkad, és rám világosság árad. Ím elõttem áll … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. március 25. ÉS AKKOR KILEHELTE LELKÉT A FELKENT bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva