2016. február hónap bejegyzései

Lélek… A mai nap imádsága: Uram! Ajándékozz meg Lelkeddel, hogy erőm legyen szeretni! Ámen      “Ha szerettek engem, megtartjátok az én parancsolataimat, én pedig kérni fogom az Atyát, és másik Pártfogót ad nektek, hogy veletek legyen mindörökké: az igazság … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. február 29. LE FOGOK HAJOLNI A HALDOKLÓKHOZ

LE FOGOK HAJOLNI A HALDOKLÓKHOZ 1997. április 3. Béke Ura! Õrködj lelkem felett, és légy védelmem a farkasok ellen, melyek üldöznek engem, mert hirdetem csodáidat és mert hirdetem házad iránti szeretetemet. Szabadítsd ki lábamat hálóikból és kelepcéikbõl! Fordulj felém, látod, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. február 29. LE FOGOK HAJOLNI A HALDOKLÓKHOZ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nyílt Levél

Kedves Atyák! Jézus Krisztus testének őrzői és kiosztói! Az utóbbi hónapokban, a magyar keresztény hívők szomorúan tapasztaltuk azt, hogy katolikus templomainkban Pop-Rock koncerteket engedélyeztek, vendéglőket nyittok hajléktalanoknak, és az egyházi intézményeinkbe befogadjátok muszlim testvéreinket. Mi történt a Püspökökkel és az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés, Idézet | Nyílt Levél bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. február 28. AZÉRT SZERETLEK, MERT EGY SENKI VAGY

AZÉRT SZERETLEK, MERT EGY SENKI VAGY 1988. március l6. Én vagyok az Úr. Tekintet nélkül arra, hogy mi vagy, gondoskodom arról, hogy Szavam ismertté váljék. Te semmi vagy, és sokszor nem vagy kedvemre, amikor megbántasz és megsértesz . A nyomorúságot … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. február 28. AZÉRT SZERETLEK, MERT EGY SENKI VAGY bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. február 27. A MAGASSÁGBELI LESZÁRMAZOTTAI VAGYTOK HAMAROSAN FELHANGZIK A HATODIK ANGYAL HARSONÁJA

A MAGASSÁGBELI LESZÁRMAZOTTAI VAGYTOK HAMAROSAN FELHANGZIK A HATODIK ANGYAL HARSONÁJA 1994. július 22. Patmos szigetén Uram, jöjj a gyengék segítségére, és mentsd meg e világ nyomorultjait! Béke legyen veled! Rajtad van a kegyelem. Leányom, Szívem szüntelenül sóhajtozik. Az alázatos, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. február 27. A MAGASSÁGBELI LESZÁRMAZOTTAI VAGYTOK HAMAROSAN FELHANGZIK A HATODIK ANGYAL HARSONÁJA bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. február 26. NEM NYER BOCSÁNATOT AZ, AKI SZENTLELKEMET KÁROMOLJA

NEM NYER BOCSÁNATOT AZ, AKI SZENTLELKEMET KÁROMOLJA 1992. szeptember 7. Szavad lényege a hûség, és szavad maga a teljesség! Életünk a Te kezedben van, és mégis szabadok vagyunk. Ez a Te adományod. De mit tettünk szabadságunkkal? Arra használtuk, hogy kelepcét … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. február 26. NEM NYER BOCSÁNATOT AZ, AKI SZENTLELKEMET KÁROMOLJA bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2016. február 25-én Medjugorjéból

Medjugorje, 2016. február 25. “Drága gyermekek! Ebben a kegyelmi időben megtérésre hívlak mindnyájatokat. Gyermekek, kevéssé szerettek és még kevesebbet imádkoztok. Elvesztetek, és nem tudjátok, mi a célotok. Vegyétek a keresztet, nézzétek Jézust és kövessétek Őt. Ő egészen a kereszthalálig odaadja … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2016. február 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. február 25. SOK EMBERT AKAROK VISSZAVEZETNI MAGAMHOZ

SOK EMBERT AKAROK VISSZAVEZETNI MAGAMHOZ 1987. szeptember 21. Istenem, mennyire kívánom, hogy minden ember szeressen Téged, Hozzád forduljon és ismerjen fel Téged! Ó leányom, mennyire kívánom én is ezt! Úgy tûnt, hogy Isten vágyakozik azután, hogy ez megvalósuljon. Mennyire kívánom, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. február 25. SOK EMBERT AKAROK VISSZAVEZETNI MAGAMHOZ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. február 24. BESZÉLJ VELEM!

BESZÉLJ VELEM! 1987. július 18. Amióta Svájcba érkeztünk, nem érzem elég jól magam ahhoz, hogy írjak. Nem vagyok jól. elõször influenzás voltam, aztán szájfertõzést kaptam. Alig tudtam enni. Ezt szúró fájdalom követte oldalamban, már öt napja nem tudok miatta aludni, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. február 24. BESZÉLJ VELEM! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. február 23. PRÓFÉTÁIM SZINTÉN TESTEM RÉSZEI

PRÓFÉTÁIM SZINTÉN TESTEM RÉSZEI 1989. április 2. Uram? Én vagyok. Gyermeki hittel nézz rám, és tedd széppé Egyházamat! Uram, miért van az, hogy egyeseknek olyan nehéz elfogadniuk e korszak prófétáit, és azokat a szavakat, amelyeket Te mondasz? Bizony mondom nektek, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. február 23. PRÓFÉTÁIM SZINTÉN TESTEM RÉSZEI bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva