2016. január hónap bejegyzései

2016. január 31. IVADÉKOM, ÉN VAGYOK A TE ABBÁD

IVADÉKOM, ÉN VAGYOK A TE ABBÁD Rhodos, 1988. november 2. Vassula, fogadd békémet! Jöjj, tetszésemre van, hogy igyekszel megérteni engem, annak ellenére, hogy nehéz körülmények közé helyeztelek. Kedves, szereteteddel enyhítsd fájdalmamat! Mutasd meg Istenednek gyermeki hitedet! Így szerezz nekem örömet, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. január 31. IVADÉKOM, ÉN VAGYOK A TE ABBÁD bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. január 30. OLYAN SEBEKET KAPTAM, AMELYEK MEGBÉNÍTOTTAK

OLYAN SEBEKET KAPTAM, AMELYEK MEGBÉNÍTOTTAK 1990. április 12. Béke legyen veled! Én vagyok a Feltámadás. Aki hisz bennem, még ha meghalt is, élni fog! Én vagyok az igazság Szentlelke, én vagyok az Emlékeztetõ, aki Szavamra emlékeztet benneteket, aki eljön hozzátok, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. január 30. OLYAN SEBEKET KAPTAM, AMELYEK MEGBÉNÍTOTTAK bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. január 29. ÁLDD MEG ÜLDÖZÕIDET!

ÁLDD MEG ÜLDÖZÕIDET! 1989. április 11. (Ma kezdõdik az igazi üldözés. Jézus értésemre adta, hogy idén az orthodox húsvéti idõben érezni fogom az Õ szenvedését.) Uram, sokan vádolnak azzal, hogy hamis próféta vagyok. Bizonyítékot keresnek ellenem, akár hamisat is, amelynek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. január 29. ÁLDD MEG ÜLDÖZÕIDET! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

“ISTEN ÖKLE” MADEIRA FELETT

Kategória: Figyelmeztetés | “ISTEN ÖKLE” MADEIRA FELETT bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. január 28. AZ ISTEN GYENGÉD APA

AZ ISTEN GYENGÉD APA 1990. november 3. Szent Édesanyánk üzenete: Béke legyen veletek, kis gyermekeim! Ahogyan az anya táplálja és vigasztalja kis gyermekeit, úgy táplálom én is lelketeket Isten Szavát nyújtva nektek. Ahogy az Anya vigasztalja gyermekeit a veszélyek idején, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. január 28. AZ ISTEN GYENGÉD APA bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. január 27. TÉRJETEK VISSZA HOZZÁM, ÉS ÖRÖKKÉ FOGTOK ÉLNI

TÉRJETEK VISSZA HOZZÁM, ÉS ÖRÖKKÉ FOGTOK ÉLNI 1994. június 18. USA, Stockton, CA A találkozó elõtt, a katedrálisban: Uram? A mennyei Atya: ÉN VAGYOK. Támaszkodj rám! Ez az én gyülekezetem. én nyitottam meg az ajtókat elõtted, hogy dicsõítsd Nevemet. Ezért … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. január 27. TÉRJETEK VISSZA HOZZÁM, ÉS ÖRÖKKÉ FOGTOK ÉLNI bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. január 26. BOLDOG AZ AZ EMBER, AKI VELEM LAKOZIK

BOLDOG AZ AZ EMBER, AKI VELEM LAKOZIK London, 1991. március 1. Egy nappal a konferencia és az imatalálkozó elõtt: Ó Jahve, Te vagy az én Istenem! Áldott legyen a Te Neved! Megvalósítottad tervedet, és idehoztál engem, ebbe az országba, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. január 26. BOLDOG AZ AZ EMBER, AKI VELEM LAKOZIK bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2016. január 25-én Medjugorjéból

Medjugorje, 2016. január 25. “Drága gyermekek! Ma is imára hívlak mindnyájatokat. Imádság nélkül nem élhettek, mert az ima olyan lánc, amely közelebb visz benneteket Istenhez. Ezért, gyermekeim alázatos szívvel térjetek vissza Istenhez és az Ő parancsaihoz, hogy teljes szívetekből kimondhassátok: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2016. január 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. január 25. NYISS SZÉLES UTAT AZ EGYSÉG SZÁMÁRA, BARÁTOM!

NYISS SZÉLES UTAT AZ EGYSÉG SZÁMÁRA, BARÁTOM! 1993. április 16. Nagypéntek ünnepe a görögkeletieknél Lépteidet követem, amióta újból életre keltettél. Feléd fordítottam fülemet, és befogadtalak. Lelkem a Te jelenlétedben örvendezik. Most a Te szeretõ kezedben, Istenem kezében vagyok. Béke legyen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. január 25. NYISS SZÉLES UTAT AZ EGYSÉG SZÁMÁRA, BARÁTOM! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016. január 24. IMÁDSÁG AZ EGYSÉGÉRT

IMÁDSÁG AZ EGYSÉGÉRT 1991. április 8. Uram? Én vagyok. Kicsim, béke legyen veled! Szeress engem, és kapaszkodj belém, mert a legfontosabbat még nem láttad. 1 Ez örömet és megkönnyebbülést ad nekem. Nem engedem, hogy erõd megfogyatkozzon. Mindig meg fogom adni … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2016. január 24. IMÁDSÁG AZ EGYSÉGÉRT bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva