2016. június 23. LÉGY ÍRÓTÁBLÁM

1987. október 6.

Szegénynek éreztem magam, és az is vagyok. Tudatlanságom és lassú felfogóképességem miatt nem tudok Isten kedvében járni. Nem vagyok elégedett magammal. Annyira igaza volt, amikor azt mondta rólam, hogy “messze” én vagyok teremtményei között a legméltatlanabb! Nem szívesen beszélek arról, miképpen kezdõdött mindez, mert azon kapom magamat, hogy megint magamról beszélek. Ez utálatos, nagyon utálatos dolog. De barátaim és mások is hallani akarják, hogyan kezdõdött. Kénytelen voltam megmagyarázni, és minél többször ismételtem, annál jobban utáltam magamat, mert nem tudtam elkerülni, hogy ne mondjak mindannyiszor valamit magamról. Odáig jutottam, hogy elhatároztam, mostantól kezdve nem mondom el többször, hogy miként kezdõdött. Így kerülöm el azt, hogy ismételten azon kapjam magamat, hogy magamról beszélek. Azt gondoltam, hogy másoktól is megtudhatják. Ha csupán kíváncsiak, nem én fogom kíváncsiságukat kielégíteni, de ha azért akarják elolvasni, mert hisznek, Isten meg fogja õket világosítani. Nem leszek saját magam tanúja. Mindent Isten kezében hagyok. Õ majd megvalósítja a lehetetlent. Ezért mostantól kezdve csak ceruzája és papírja leszek, a titkárnõje, olyan titkárnõ, akit Õ tanított meg arra, hogy szeresse Õt, és leírja szavait. Írótáblája leszek.

Igen, légy írótáblám, engedd, hogy Szavamat beléd véssem. Légy azonban lágy, hogy mélyen beléd véshessem Szavamat.

Elfeledkeztem magamról és ültem a földön. Rám tekintett és emlékeztetett. Feltérdeltem.

Szeretlek Vassula, te és én együtt megosztjuk keresztemet. Figyelj rám, Lelkem kedvese vagy, még mindig nem érted? Érezd, érezd, hogy én, a te Istened, mennyire szeretlek téged, gyermekem, hõn szeretett menyasszonyom!

Úgy éreztem, hogy Jézus magába zár.

Vassula, figyelj! Kiáltásaimtól visszhangzik az egész mennyország. Vágyam rendíthetetlen, el kellett érnie téged. Hajlékonyságot akarok! Miképpen fogtok egyesülni, ha merevek vagytok? Egyesíteni akarom Egyházamat, akarsz-e érezni engem, és hangomra figyelni?

Istenem, miért nem hozod az Egyház vezetõinek tudomására üzenetedet?

Megteszem leányom. Tedd széppé Egyházamat, szeress engem, az ecclesia újra életre kel!

Csodálatos látomásom volt Jézusról. Fenséges volt, megdicsõült és csodálatos. Diadalmas volt, mint egy király. Kezét felemelve ujjaival jelet adott. Mintha a VIKTÓRIA – gyõzelem – szót mutatta volna felém.

Kategória: Napi | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.