2015. december hónap bejegyzései

2015. december 30. JÖJJ HOZZÁM, MIELÕTT LENYUGSZIK A NAP!

JÖJJ HOZZÁM, MIELÕTT LENYUGSZIK A NAP! 1990. április 3. Utánad vágyakozom Jézusom, Szabadítóm, aki kiemeltél a mélységbõl. Tudom, hogy gyengéden bánsz velem, és azért adsz szenvedést, hogy nevelj. Légy ismét Szabadítóm! Újítsd meg örömömet! Gyomlálj ki belõlem minden rosszat, mivel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. december 30. JÖJJ HOZZÁM, MIELÕTT LENYUGSZIK A NAP! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Exkluzív interjú Róma vezető ördögűzőjével, Gabriele Amorth atyáva

2015 dec.30./ Lifesitenews/- Mindössze másfél év van hátra a Szűzanya fatimai jelenésének 100. évfordulójáig. Szűzanyánk itt határozott utalást tett a gonoszságra, amely Oroszországból jön, ha nem lesz az az Ő Szeplőtelen Szívének odaszentelve. Azóta, némi késéssel ugyan, de számos felajánlás … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés | Exkluzív interjú Róma vezető ördögűzőjével, Gabriele Amorth atyáva bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. december 29. BÉKÉS ÉLETRE HÍVTALAK

BÉKÉS ÉLETRE HÍVTALAK 1996. augusztus 2. Szeretlek Uram! Újból köszönetet mondok Nevednek, mert Te vagy az én Istenem, Barátom és Mindenem. Köszönetet mondok misztériumaidért. Köszönetet mondok mûveid csodájáért. Köszönetet mondok megmentõ terveidért! Ünnepeljük mindannyian Királyunk tetteit! Jöjj, Vassulám, az én … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. december 29. BÉKÉS ÉLETRE HÍVTALAK bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. december 28. SZERETETEM ÉNEKE LETTÉL

SZERETETEM ÉNEKE LETTÉL 1996. december 20. (Az Egyesült Államokban tartott számos konferencia és imatalálkozó után ismét itthon.) Az én békémet adom neked, gyermekem. Tarts ki az igazságosságban és az erényben! Tekints diadalainkra és számold össze az eredményt! 1 Rozsda marja … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. december 28. SZERETETEM ÉNEKE LETTÉL bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. december 27. AZ EGÉSZ EMBERISÉG ÉDESANYJA

AZ EGÉSZ EMBERISÉG ÉDESANYJA 1988. szeptember 26. Istenem? Én vagyok. Vassulám, viselkedj elõttem úgy, ahogy a király elõtt szokás! Vezess hozzám minden lelket! Azokat, akik hallani akarnak, felemelem és Szent Szívembe teszem. Kedvesem! Igen, Szent Édesanyám? Igen, hallgass meg! Illatom, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. december 27. AZ EGÉSZ EMBERISÉG ÉDESANYJA bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. december 26. A SZERETET TÜZE

A SZERETET TÜZE 1989. szeptember 6. Uram? Én vagyok. Elõtted állok. Ismerd fel ezt a kegyelmet, Vassulám! Uram, nem tudom teljesen felismerni, képtelen vagyok felfogni, de hiszek benne. Higgy, igen, gyermeki hittel higgy, mert ez tetszik nekem és az Atyának! … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. december 26. A SZERETET TÜZE bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2015. december 25-én Medjugorjéból

Medjugorje, 2015. december 25. Karácsony (Marija által) „Ma is elhozom nektek fiamat, Jézust, és karjaimból adom nektek az Ő békéjét és a Mennyország utáni vágyakozást. Imádkozom veletek a békéért és hívlak benneteket, hogy legyetek béke. Mindnyájatokat megáldalak édesanyai béke-áldásommal. Köszönöm, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2015. december 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. december 25. EMMANUEL ÉNEKE

EMMANUEL ÉNEKE 1993. november 11. Béke legyen veled! A te Urad szól, és dicsõségemet szolgálja, hogy felfedem magamat elõtted és társadalmatok elõtt. 1 Jöjj, jöjj, és énekelj nekem egy dalt! Nem tudok énekelni, Uram. Nem tudsz énekelni? Akkor írjuk le … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. december 25. EMMANUEL ÉNEKE bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. december 24. HOL VAN AZ A NYÁJ, AMELYRE OLY BÜSZKÉK VOLTATOK?

HOL VAN AZ A NYÁJ, AMELYRE OLY BÜSZKÉK VOLTATOK? 1989. augusztus 9. Uram? Én vagyok. Hallgass meg kedvesem! (Üzenet az 1989. augusztus 18-án, Caux katolikus kápolnájában tartandó találkozóra:) Szent vagyok, és arra készítelek fel benneteket, hogy a szentség útján járjatok. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. december 24. HOL VAN AZ A NYÁJ, AMELYRE OLY BÜSZKÉK VOLTATOK? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. december 23. LETASZÍTOM A CSALÓKAT OROSZORSZÁG LESZ A TI IDÕTÖK ÉLÕ PÉLDAKÉPE

LETASZÍTOM A CSALÓKAT OROSZORSZÁG LESZ A TI IDÕTÖK ÉLÕ PÉLDAKÉPE 1989. november 13-14. Béke legyen veled gyermekem! Szeretettel evangelizálj a Szeretetért ! Az Ecclesia újra életre kel, mert én, az Úr letaszítom mindazokat a csalókat, akik magas székre helyezkedtek benne. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. december 23. LETASZÍTOM A CSALÓKAT OROSZORSZÁG LESZ A TI IDÕTÖK ÉLÕ PÉLDAKÉPE bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva