2015. november hónap bejegyzései

2015. november 30. MINDENKI HALLANI FOG, AKI HALLANI AKAR

MINDENKI HALLANI FOG, AKI HALLANI AKAR 1996. május Spanyolország Uram? Én vagyok. Támaszkodj rám! Szentséges Szívemben találd meg a békét, amit neked adok. Ne feledd, hogy veled vagyok! Leányom, ne hagyj egyetlen követ sem a helyén anélkül, hogy megfordítanád, nehogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. november 30. MINDENKI HALLANI FOG, AKI HALLANI AKAR bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A CSALÁDOK TUDATOS TÖNKRETÉTELE II.

II. A családokat tönkretevő anyagi világbeli tevékenységek, történések: Most pedig jöjjön a második rész. Eddig végig vettük, hogy gondolati síkon hogyan van megmérgezve a családok léte. Mindezek mellett pedig fizikai szinten is vannak károsan befolyásoló tényezők. Melyek ezek? A családok … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Család, Figyelmeztetés, Idézet, Ima | A CSALÁDOK TUDATOS TÖNKRETÉTELE II. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A CSALÁDOK TUDATOS TÖNKRETÉTELE

Vajon…, szerinted…, minden rendben van a mai családokkal hazánkban és a világon? A válások hatalmas száma, az egyre csökkenő magyar népesség, a csonka családok lelkisérült gyerekei nem azt bizonyítják, hogy a legjobb irányban haladnak a dolgok. Mi lehet ennek az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Család, Figyelmeztetés, Hamis béke, Ima | A CSALÁDOK TUDATOS TÖNKRETÉTELE bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. november 29. ÉPÍTSD ÚJJÁ HÁZAMAT!

ÉPÍTSD ÚJJÁ HÁZAMAT! 1991. május 3. Uram, itass át engem Szentlelkeddel! Jöjj, és árassz el engem Szentlelkeddel, hogy ellenségeim ne találjanak helyet bennem! Szentlelked költözzék lelkem legmélyére, öntözze meg és töltse be olyan gazdagsággal, mely nem e világból való. Áldott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. november 29. ÉPÍTSD ÚJJÁ HÁZAMAT! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. november 28. NEM FÁRADOZTÁL HIÁBA!

NEM FÁRADOZTÁL HIÁBA! 1995. november 28. Az “Igaz élet Istenben” üzenet tizedik születésnapján. Béke legyen veled! Vassulám, ó mondd meg nekem, mondd meg, boldog vagyóe, hogy velem voltál ily módon ezekben az években? Egyszerû testi teremtmény, akinek szíve van, boldog … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. november 28. NEM FÁRADOZTÁL HIÁBA! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. november 27. NEM VAGYOK ELÉRHETETLEN

NEM VAGYOK ELÉRHETETLEN 1986 Október 5 Olyan könyvet olvastam éppen, amelyben istenélményükrõl számolnak be emberek, de szinte mindegyiküknek azt tanácsolták a “szakemberek”, hogy felejtsék el élményüket, mert nem Isten szólt hozzájuk, és hogy csak rendkívül emelkedett lelkek szerezhetnek Istenrõl ilyen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. november 27. NEM VAGYOK ELÉRHETETLEN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. november 26. NE VÉDD MAGADAT!

NE VÉDD MAGADAT! 1995. november 15. A Szentírás mondja: “Mert a fülnek meg kell vizsgálnia a szót úgy, mint ahogy az íny ízleli az ételt.” 1 Hogyan lehetséges, hogy nem ismerték fel beszédedet, hogyan lehetséges, hogy ételedet nem értékelték és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. november 26. NE VÉDD MAGADAT! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2015. november 25-én Medjugorjéból

Medjugorje, 2015. november 25. “Drága gyermekek! Ma mindnyájatokat hívlak: imádkozzatok a szándékaimra. Veszélyben van a béke, ezért gyermekeim, imádkozzatok és legyetek a béke és a remény hordozói ebben a békétlen világban, ahol a sátán támad és minden módon megkísért. Gyermekeim, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2015. november 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. november 25. MA VALÓBAN A KEGYELEM SZENTLELKE A SZEGLETKÕ

MA VALÓBAN A KEGYELEM SZENTLELKE A SZEGLETKÕ 1989. december 23. Béke legyen veled leányom, érintsd meg Szívemet… érezd, mennyire szétszaggatták! (Lelkemmel éreztem Urunk Szívét.) Húzd ki a töviseket, amelyek Szívemet szúrják! Mutasd meg Uram, hogyan húzzam ki e töviseket! A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. november 25. MA VALÓBAN A KEGYELEM SZENTLELKE A SZEGLETKÕ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. november 24. A VÁLSÁG IDEJE MOST BONTAKOZIK KI A FÖLD FELETT

A VÁLSÁG IDEJE MOST BONTAKOZIK KI A FÖLD FELETT 2001. augusztus 20. Vassula tudd, hogy én, Jahve szeretlek téged. Soha ne kételkedj jelenlétemben! ÉN VAGYOK van veled, és gyönyörûségét találja benned. Haladj! Kapni fogsz tõlem. Ebben a pusztaságban senki által … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. november 24. A VÁLSÁG IDEJE MOST BONTAKOZIK KI A FÖLD FELETT bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva