2015. augusztus hónap bejegyzései

2015. augusztus 31. SZÍVÜNK VÉGÜL GYÕZNI FOG

SZÍVÜNK VÉGÜL GYÕZNI FOG 1988. március 24. Szûz Mánia: Béke legyen veled! Szeretlek. Dicsõítsd Istent! Imádkozz a lelkek megmeneküléséért! Azzal dicsõítsd Õt, hogy engedelmeskedsz akaratának, és követe vagy. Õ gyengéden szeret téged, lélek! Soha ne fáradj bele az írásba, jöjj … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. augusztus 31. SZÍVÜNK VÉGÜL GYÕZNI FOG bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. augusztus 30. AZT AKAROM, HOGY ÖNTÖZZÉK EZT A PUSZTASÁGOT!

AZT AKAROM, HOGY ÖNTÖZZÉK EZT A PUSZTASÁGOT! 1987. szeptember 20. Vassula, hitelesnek kellene elismerni garabandali jelenéseimet és Édesanyám garabandali jelenéseit. Hallgass ide Vassula, valahányszor Édesanyám megjelent kiválasztott lelkeim elõtt, hogy kegyelmével megvilágosítsa õket, én mellette álltam, de senki sem láthatott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. augusztus 30. AZT AKAROM, HOGY ÖNTÖZZÉK EZT A PUSZTASÁGOT! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. augusztus 28. LÁNGRA LOBBANTOM A FÖLDET ÉS MEGSZABADÍTOM AZ OSTORTÓL

LÁNGRA LOBBANTOM A FÖLDET ÉS MEGSZABADÍTOM AZ OSTORTÓL 2002. február 7. Én városom! Azért szólítottalak, hogy hirdesd eljövetelemet. Azért szólítottalak, hogy fedd fel végtelen irgalmamat gyermekeim elõtt, akik még fásultságban és saját közömbösségük világában élnek. Nem hallgatták meg kitartóan bûnbánatra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. augusztus 28. LÁNGRA LOBBANTOM A FÖLDET ÉS MEGSZABADÍTOM AZ OSTORTÓL bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. augusztus 27. BOLDOG VAGY, HOGY ILY MÓDON LEHETSZ VELEM?

BOLDOG VAGY, HOGY ILY MÓDON LEHETSZ VELEM? 1994. április 7. Bár nem fogom fel ezt a misztériumot, mivel terveddel kapcsolatos választásod mind a mai napig misztérium elõttem, tudom, hogy mindaz, ami velem történt és ami még most is történik, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. augusztus 27. BOLDOG VAGY, HOGY ILY MÓDON LEHETSZ VELEM? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. augusztus 26. TIZENKÉT BOLDOGSÁG

TIZENKÉT BOLDOGSÁG 1991. április 14. Áldott legyen Jahve, aki a szeretet csodáit mutatja nekem!1 Béke legyen veled! Mondd meg nekem, tanítvány, boldog vagy-e, hogy én vagyok Lelki vezetõd? Igen Uram, ez több mint boldogság. Sok mindent tanulok egyenesen ajkadról. Írnál … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. augusztus 26. TIZENKÉT BOLDOGSÁG bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2015. augusztus 25-én Medjugorjéból

Medjugorje, 2015. augusztus 25. “Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy legyetek imádság. Az Istennel való találkozáshoz az ima adjon nektek szárnyakat. A világ a kísértés pillanataiban él, mert elfelejtette és elhagyta Istent. Ezért gyermekeim, ti legyetek azok, akik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2015. augusztus 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. augusztus 25. GYÜMÖLCSEIDET ÉRLELEM, AMIKOR MEGFOSZTALAK TÁRSASÁGOMTÓL

GYÜMÖLCSEIDET ÉRLELEM, AMIKOR MEGFOSZTALAK TÁRSASÁGOMTÓL 1998. április 21. “Az Úr jósága virrasszon fölöttünk!” 1 Ó, térj be Urad örömébe! Igen? Mondd el! (Panaszkodni akartam.) Miért fosztasz meg társaságodtól? Jöjj, mondd el, amit mondani akarsz! … Mintha örömödet lelnéd abban, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. augusztus 25. GYÜMÖLCSEIDET ÉRLELEM, AMIKOR MEGFOSZTALAK TÁRSASÁGOMTÓL bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. augusztus 24. ÉN VAGYOK VISSZATÉR

ÉN VAGYOK VISSZATÉR 1991. március 4. A Mindenszentekrõl nevezett alapfokú iskolában, ahová Jan Petit atya hívott meg. Én vagyok. A Szeretet a közeledben van. A Szeretet nagylelkû. Ne feledkezz meg jelenlétemrõl, és nem fog megbotlani nyelved. Leányom, jöjj, és imádkozz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. augusztus 24. ÉN VAGYOK VISSZATÉR bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. augusztus 23. TE LESZEL MÛVEIM JELE

TE LESZEL MÛVEIM JELE 1987. október 18. Leányom, megfogod a kezem és folytatod mûveimet? Igen Uram, sohasem akarom elengedni a kezed. Vassula, azt akarom, hogy világos legyen számodra mindaz, amirõl az elõbb beszéltem. Azt mondtam, hogy megjövendölöm a bekövetkezõ eseményeket, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. augusztus 23. TE LESZEL MÛVEIM JELE bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ki (és mi) bizonyul hiteles lelki vezetőnknek máma?

Kire hallgassunk, kit követhetünk, nyugodtan, bizalommal? Kiktől óvakodjunk, féljünk? Mit kerüljünk? Rá lehet találni a Mennyországba vezető keskeny ösvényre, amely elvezet a bejárati szűk kapuhoz, hogy küszöbét átlépve az örök életbe találjuk magunkat? Mert majd csak akkor tudjuk megkönnyebbülten kimondani, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés, Hamis béke, Idézet, Máriás Papi Mozgalom, Szőkefalva | Ki (és mi) bizonyul hiteles lelki vezetőnknek máma? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva