2015. július hónap bejegyzései

2015. július 31. ELHANYAGOLTÁTOK KERTEMET

ELHANYAGOLTÁTOK KERTEMET 1988. április 5. Dicsõség legyen Istennek! Akarsz-e Jézussal dolgozni? Igen Szûzanyám, taníts meg kérlek, hogy engedelmeskedjek Neki. Növeld hitemet, szeretetemet és reményemet! Megteszem. Igyekezz engedelmeskedni, gyermekem! Fogadd békémet! A Bölcsesség fog tanítani téged. Tégy mindent az Õ kezébe, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. július 31. ELHANYAGOLTÁTOK KERTEMET bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. július 30. SZENTELD MAGAD AZ ÉN ÜGYEIMNEK!

SZENTELD MAGAD AZ ÉN ÜGYEIMNEK! 1998. május 29. Beszélnem kell lelkem elfojthatatlan fájdalmában, panaszkodnom kell lelkem keserûségében! Kérlek, jöjj, tekints rám! Megszüntetted velem a kapcsolatot? Gyökereim Benned vannak, csendemben most mégis azt mondom: “Az Úr biztosan haragszik rám, e napokban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. július 30. SZENTELD MAGAD AZ ÉN ÜGYEIMNEK! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sátánista partival avatták Baphomet szobrát Detroitban

Ősi rítus: Gyerekeket ültetnének a Sátán ölébe Az amerikai Sátánista Egyház képviselői 2015. július 25-én felavattak egy közel 3 méter magas sátánista szobrot Detroit városában. A kecskefejű, szárnyas Baphomet szobor végleges helyét azonban nem itt, hanem az arkansasi Little Rock főterén … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés | Sátánista partival avatták Baphomet szobrát Detroitban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. július 29. MEGÁLDOM MINDEN LÉPTEDET

MEGÁLDOM MINDEN LÉPTEDET 2001. augusztus 14. Jahvém ránk tekint trónjáról, egyenként mindenkire, keresvén, melyikünk kész arra, hogy Atyánknak erényei koszorúját nyújtsa. Népedbõl, Jahvém, ki jut szent hegyedre? Õszinte szívvel kik szólnak igazat? Ki szeplõtelen? Segítséget kaptam és még mindig kapok, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. július 29. MEGÁLDOM MINDEN LÉPTEDET bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. július 28. NE ÉREZD BÛNÖSNEK MAGADAT!

NE ÉREZD BÛNÖSNEK MAGADAT! 1994. július 19. Rhodos Uram? ÉN VAGYOK. Engedd, hogy veled legyek! 1 Készítsd fel szívedet, hogy Szívem akarata szerint tudj viselkedni! Jelen vagyok. Érzem, hogy messze mögötted maradok ebben a futásban, és szinte elveszítelek szemem elõl. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. július 28. NE ÉREZD BÛNÖSNEK MAGADAT! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. július 27. BOLDOGOK A LÉLEKBEN SZEGÉNYEK

BOLDOGOK A LÉLEKBEN SZEGÉNYEK 1988. június 9. Vassula, én, az Úr, nyomorúságod ellenére is szeretlek. Szegény vagy lélekben, de megmondtam, hogy “boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa.” Ó Vassula! Én és Szent Édesanyád pontosan így cselekszünk, Szívünk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. július 27. BOLDOGOK A LÉLEKBEN SZEGÉNYEK bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. július 26. SZABADON VÁLASZTHATSZ

SZABADON VÁLASZTHATSZ 1987.január Jézus? Én vagyok az, Vassula. Oly nagyon szeretlek, hogy azt képtelen vagy felfogni. Mennyire szenvedek, amikor azt látom, hogy gyermekeim ilyen érzéketlenek. Hogy tudnak elfeledkezni irántuk való szeretetemrõl? Életemet áldoztam értük. Légy közelemben, és érezz engem, kedves! … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. július 26. SZABADON VÁLASZTHATSZ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2015. július 25-én Medjugorjéból

Medjugorje, 2015. július 25. “Drága gyermekek! Örömmel vagyok ma is veletek és arra hívlak mindnyájatokat gyermekeim: imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy megérthessétek azt a szeretetet, amellyel szeretlek benneteket. Szeretetem erősebb a rossznál, ezért gyermekeim közeledjetek Istenhez, hogy érezhessétek Istenből fakadó örömömet. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2015. július 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. július 25. HARAGOM ÉPPOLY HATÉKONY, MINT MEGBOCSÁTÁSOM

HARAGOM ÉPPOLY HATÉKONY, MINT MEGBOCSÁTÁSOM 1993. február 22. „Fenyíts hát meg minket, Uram de csak mértékkel, nehogy haragodban megsemmisíts.” 1 Vassula, a hírvívõk sorra követik egymást, hogy megmondják a világnak; tartsanak bûnbánatot! Úgy nyilatkozom meg, mint azelõtt soha, hogy mindenkit … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. július 25. HARAGOM ÉPPOLY HATÉKONY, MINT MEGBOCSÁTÁSOM bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. július 24. JAJ AZOKNAK, AKIK ROSSZNAK MONDJÁK A JÓT,ÉS A ROSSZAT JÓNAK!

JAJ AZOKNAK, AKIK ROSSZNAK MONDJÁK A JÓT,ÉS A ROSSZAT JÓNAK! 1994. március 4. Mindenható Istenem, Te, aki nyilaid céltáblájává és olyan teremtménnyé tettél, akit arcul köpnek, hogyan tud Felséged ezek után még hozzám szólni? Sohasem fog elhagyni és visszautasítani téged … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. július 24. JAJ AZOKNAK, AKIK ROSSZNAK MONDJÁK A JÓT,ÉS A ROSSZAT JÓNAK! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva