2015. május hónap bejegyzései

2015. május 31. ÉN VAGYOK A SZENTHÁROMSÁG, MINDHÁROM AZ EGYBEN

ÉN VAGYOK A SZENTHÁROMSÁG, MINDHÁROM AZ EGYBEN 1988. április 11. Uram, bár szemedben a legutolsó vagyok, mégse utasíts vissza! Uram, légy elnézõ irántam, és táplálj engem akár a megmaradt morzsákkal is, ha úgy tetszik Neked. Szûzanyám, ne vess meg, légy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. május 31. ÉN VAGYOK A SZENTHÁROMSÁG, MINDHÁROM AZ EGYBEN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. május 30. TEREMJ MARADANDÓ GYÜMÖLCSÖT!

TEREMJ MARADANDÓ GYÜMÖLCSÖT! 1996. március 18. Béke legyen veled! Az a parancsom 1 hogy menj el, ahová küldelek, és teremj maradandó gyümölcsöt! Az Amen van veled. Menj el mindenhová, kínáld fel mindazt, amit tõlem tanultál! Szentlelkem erejével fogsz járni és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. május 30. TEREMJ MARADANDÓ GYÜMÖLCSÖT! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az „egyházi” illuminátusok „titkos” római találkozója

Az „egyházi” illuminátusok „titkos” római találkozója (forrás: www.kath.net, www.katholisches.info – 2015. május 29.) Pünkösdhétfőn, azaz 2015. május 25-én a római Gregoriana pápai egyetemen „titkos” találkozóra gyűltek össze a római újegyház legprogresszívebb tagjai, mintegy 50 fő, köztük a német, a svájci … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés, Hamis béke | Az „egyházi” illuminátusok „titkos” római találkozója bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. május 29. SOHASEM FÁRADOK BELE A ZÖRGETÉSBE

SOHASEM FÁRADOK BELE A ZÖRGETÉSBE 1988. december 28 (Üzenet a csoport részére:) Én vagyok az Úr. Virágaim, legyetek békében, mivel én, a ti Uratok vagyok a Béke. Szeretett teremtésem, mennyire szeretlek! Drága vagy nekem! Ti, akiket virágnak nevezlek, növekedjetek, növekedjetek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. május 29. SOHASEM FÁRADOK BELE A ZÖRGETÉSBE bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Meggyőződésünk szerint a Nyugat és csatolt részei, a Vatikán hathatós közreműködésével vesztette el erkölcsi és morális tartását.

Európának vissza kell nyernie erkölcsiségét és hitét, mert veszélyt jelent, hogy miközben a Nyugat elvesztette vallása gyökerét és morális tartását, az iszlám igazodási ponttá vált – mondta Henri Boulad jezsuita szerzetes pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés | Meggyőződésünk szerint a Nyugat és csatolt részei, a Vatikán hathatós közreműködésével vesztette el erkölcsi és morális tartását. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Jó ha tudjuk: az USA egy hónapon keresztül ünnepel!

Az USA budapesti nagykövetségének honlapján lelhető fel az alábbi kinyilatkoztatás: A LESZBIKUS, MELEG, BISZEXUÁLIS ÉS TRANSZNEMŰ BÜSZKESÉG HÓNAPJA 2015. “…Ezért én, Barack Obama, az Amerikai Egyesült Államok elnöke, az Alkotmány és az Egyesült Államok törvényei útján rám ruházott hatalmamnál fogva … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Család, Figyelmeztetés, Hamis béke | Jó ha tudjuk: az USA egy hónapon keresztül ünnepel! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. május 28. BÁRCSAK ELGONDOLKODNÁL E MISZTÉRIUMON!

BÁRCSAK ELGONDOLKODNÁL E MISZTÉRIUMON! 1999. június 30. E napok alatt örömmel tanítottalak 1 arra, hogy miként válhatnak fiaim és leányaim részesedés folytán istenekké 2, ha megengedik nekem, hogy kiárasszam rájuk isteni szeretetemet. Ki akarom terjeszteni bennük országomat, és birtokomba akarom … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. május 28. BÁRCSAK ELGONDOLKODNÁL E MISZTÉRIUMON! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. május 27. DICSÉRD ÉS HIRDESD NEVEMET!

DICSÉRD ÉS HIRDESD NEVEMET! Las Vegas, 1996. december 4. Szeretlek, Uram. Ó, Vassula! Meghívlak, pihenj meg Szentséges Szívemben! Jöjj, Atyám gyermeke! Jöjj! Én vagyok a te Istened, a te Sziklád, az Örökséged. Az én dicsõségemre keltettelek életre a bölcsességgel. Gyengéden … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. május 27. DICSÉRD ÉS HIRDESD NEVEMET! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A melegházasság legalizálása „az emberiség veresége”

Szomorú eseménynek nevezte Pietro Parolin bíboros, szentszéki államtitkár kedden este a katolikus Írországban múlt héten rendezett népszavazás eredményét, amely legalizálta a melegházasságot. Egy Rómában rendezett nemzetközi gazdasági találkozón az államtitkár úgy fogalmazott, hogy a referendum kimenetele nemcsak a keresztény elveket … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Család, Figyelmeztetés, Hamis béke | A melegházasság legalizálása „az emberiség veresége” bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Megtiltották, hogy a polgári búcsúztatókon Isten neve elhangozzék

Durván fölemelte a temetkezési és búcsúztató vállalkozók által fizetett hozzájárulási díjat Hódmezővásárhelyen a Susáni Református Egyházközség, és azt is megtiltotta, hogy a polgári búcsúztatásokon Isten neve elhangozzék. A temetkezési vállalkozóknak temetésként 20 ezer, a polgári búcsúztatóknak 5 ezer, a sírköveseknek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés, Hamis béke | Megtiltották, hogy a polgári búcsúztatókon Isten neve elhangozzék bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva