2015. március hónap bejegyzései

2015. március 31. A TÖVIS

A TÖVIS 1991. június 18. Szentséges Szív, Te vagy életem lényege. Mellettem vagy és mindig kész vagy segíteni nekem. Most tulajdonoddá tettél, és a Te két karod az én kerítésem. Kérhetnék-e ennél többet? Egyetlen szempillantás alatt elsöpörted vádlóimat, és sehol … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. március 31. A TÖVIS bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. március 30. ISTENED ELJÖN

ISTENED ELJÖN 1992. június 17. Az 1992. június 16-i üzenet folytatása: Kicsim, légy velem! Készen vagy? Igen, Uram. Akkor hallgass meg! Még meddig kell bánkódnom amiatt, hogy nem figyelsz rám, nemzedék, amikor füledbe kiáltom, hogy tarts bûnbánatot! De lásd, felébresztem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. március 30. ISTENED ELJÖN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

P. Bernhard Zaby: A Szent Hét

1. Szent X. Pius katekizmusában a Nagyhétről szóló fejezet [IV. szakasz, 1. rész: Az Úr ünnepei, 7. fejezet: A Nagyhét, 1. §] ezzel a kérdéssel kezdődik [45. kérdés:] „Miért nevezik nagyböjt utolsó hetét Szent Hétnek is?” A válasz így hangzik: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés, Prédikáció, Tanu | P. Bernhard Zaby: A Szent Hét bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. március 29. ÉN, A TE ISTENED, PUSZTASÁGODBAN ÉLTEM

ÉN, A TE ISTENED, PUSZTASÁGODBAN ÉLTEM 1990. március 3. Jézus? Én vagyok. Senkit se bánts meg! Vess meg mindent, ami nem tõlem való. Tiszta és szent vagyok. Különben hogyan munkálkodhatna benned Lelkem, úgy ahogy kívánom? 1 Vassula, semmit sem tudsz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. március 29. ÉN, A TE ISTENED, PUSZTASÁGODBAN ÉLTEM bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. március 28. EZERSZÁMRA VESZTEM EL AZ ÉLETEKET

EZERSZÁMRA VESZTEM EL AZ ÉLETEKET 1996. március 19. Szentséges Szívem Vassulája, az a vipera hozza a halált, amelyik körülötted tekergõzik. Megkísért benneteket, azután várakozik. Bukásotokra vár. És akkor már nem késlekedik a halál. Ó… Fájdalom járja át Szentséges Szívemet… Uram, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. március 28. EZERSZÁMRA VESZTEM EL AZ ÉLETEKET bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. március 27. NEM TARTOZOL A VILÁGHOZ

NEM TARTOZOL A VILÁGHOZ 1987. november 5. Bízzál bennem, engedd, hogy oda vezesselek, ahova akarlak, ne engedd el a kezem! Ne félj, megsebzett Testem belsejébe vezetlek. Vassula teljesítsd Szavam! Leányom, ne félj! Azt akarom, hogy tedd széppé kertemet! Igazságos Atyám, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. március 27. NEM TARTOZOL A VILÁGHOZ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

UTOLSÓ HARC a fény és sötétség között

Okok, hátterek és következmények. (A könyvből, pontosabban fogalmazva csak az első ötven oldalról, csupán a legjelentősebb részeket ragadom ki ,mintegy ízelítőül, hogy az utolsó idők kapujához érkezett az emberiség, akár tetszik, akár nem, és ezt abból a megfontolásból teszem, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Máriás Papi Mozgalom | UTOLSÓ HARC a fény és sötétség között bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. március 26. ARRA TEREMTETTELEK, HOGY LELKEM ÖRÖMÉRE LÉGY! AZ ÉN SZENT NEVEMBEN LEGYÉL EGGYÉ!

ARRA TEREMTETTELEK, HOGY LELKEM ÖRÖMÉRE LÉGY! AZ ÉN SZENT NEVEMBEN LEGYÉL EGGYÉ! 1988. október 25. Uram? Én vagyok,leányom! Örvendezz, mert öröktõl fogva szeretlek, olyan szeretettel, amelyet sohasem fogsz megérteni! Megkülönböztetett szeretettel. Arra teremtettelek, hogy Lelkem örömére légy, és Szívemet töltsd … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. március 26. ARRA TEREMTETTELEK, HOGY LELKEM ÖRÖMÉRE LÉGY! AZ ÉN SZENT NEVEMBEN LEGYÉL EGGYÉ! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2015. március 25-én Medjugorjéból

Üzenet, 25. március 2015 Drága gyermekek! A Magasságbeli ma is megengedi nekem, hogy veletek legyek és a megtérés útján vezesselek benneteket. Sok szív bezárult a kegyelem előtt és nem hallgat hívásomra. Ti, gyermekeim imádkozzatok és harcoljatok a kísértések és minden … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2015. március 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. március 25. A NAPBA ÖLTÖZÖTT ASSZONY

A NAPBA ÖLTÖZÖTT ASSZONY 1996. március 25. Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe (Ezt az üzenetet március 20. és 25. között kaptam.) Szolgálód vagyok, itt vagyok, hogy szolgáljak Neked, Felség. Nélküled semmi vagyok. Lelkem tiszta öröme, hallgatlak. Kedvesem, jöjj és tanulj! Ki magasztalt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. március 25. A NAPBA ÖLTÖZÖTT ASSZONY bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva