2015. január hónap bejegyzései

2015. január 31. ISTENI MÛVEM GYÜMÖLCSÖT TERMETT

ISTENI MÛVEM GYÜMÖLCSÖT TERMETT 1998. április 19. Uram? ÉN VAGYOK. Béke legyen veled! Add az emberek tudtára, hogy amikor egyesek szája rágalmat szór rád, akkor az én adományaimat rágalmazzák, melyeket én adtam neked. Súlyosan rájuk fog nehezedni ez a bûn, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. január 31. ISTENI MÛVEM GYÜMÖLCSÖT TERMETT bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. január 30. AZ ÉN SZENTSÉGES SZÍVEMBEN SZÜLETTÉL

AZ ÉN SZENTSÉGES SZÍVEMBEN SZÜLETTÉL 2001. augusztus 3. Béke legyen veled! Kedvesem, e szavakat mondd nekem ünnepemen : “Vigyél engem, én Kedvesem, a Te lábad nyomaiba, melyek édes mirha illatot árasztanak! Kézen fogva vezess, Királyom, a szobádba 1, ahol meghallom … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. január 30. AZ ÉN SZENTSÉGES SZÍVEMBEN SZÜLETTÉL bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. január 29. A SZERETET LELEPLEZI A SÁTÁNT

A SZERETET LELEPLEZI A SÁTÁNT 1987. december 19. Szeretet vagyok. Mondd meg, mondd meg nekik Vassula, hogy az õszinteség le fogja gyõzni a gonoszt, az alázat meggyengíti az ördögöt, a szeretet leleplezi a Sátánt. 1987. december 19. Fatima szentélye engesztelésért … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. január 29. A SZERETET LELEPLEZI A SÁTÁNT bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hír az életért küzdőkről…

Kedves Barátom! Most, ezekben az órákban zajlik az USA fővárosában, Washinton DC-ben a hosszú évek óta megtartott abortusz-ellenes tüntetés! Jó érzésű emberek százezrei vesznek részt rajta, és imákkal, énekekkel, de leginkább személyes kiállásukkal próbálják elérni, hogy vessenek véget az embertelen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Család, Figyelmeztetés | Hír az életért küzdőkről… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. január 28. AZ ECCLÉZSIÁT ÚJ ÉLETRE KELL KELTENI!

AZ ECCLÉZSIÁT ÚJ ÉLETRE KELL KELTENI! Róma, 1988. augusztus 6. (További belépõket akartunk szerezni a pápai audenciára, és Rómában járkálva valahogy eltévedtünk. Amikor James atya észrevette, azonnal megálltunk, hogy visszaforduljunk. A falban egy ablakot vettünk észre, majd gyertyafényre lettem figyelmes. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. január 28. AZ ECCLÉZSIÁT ÚJ ÉLETRE KELL KELTENI! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A nővér, aki tanúja volt Pio atya és Mindszenty bíboros találkozásának

Pietrelcinai Szent Pio szentté avatási eljárásának dokumentumaiban olvasható, hogy Pio atya egy alkalommal megjelent Mindszenty bíboros cellájában, ahol a két pap együtt misézett és beszélgetett. (Az eseményt megörökítő mozaik a Pio atya síremlékéhez vezető folyosón látható San Giovanni Rotondóban.) Egybehangzó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Tanu | A nővér, aki tanúja volt Pio atya és Mindszenty bíboros találkozásának bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Idők jelei: „mindenfelé nagy földrengések lesznek”

Joseph Candel „Amikor Jézus az Olajfák hegyén ült, odamentek hozzá tanítványai külön, és ezt kérdezték: “Mondd meg nekünk: mikor lesz ez, és mi lesz a jele a te eljövetelednek és a világ végének?”” Igen kimerítő válaszában Jézus háborúkról és háborúk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés | Idők jelei: „mindenfelé nagy földrengések lesznek” bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. január 27. ELSIMÍTOM AZ UTAT, AMELYEN HALADSZ A BÖLCSESSÉGET A KICSINYEK ÉS AZ EGYSZERÛEK KAPJÁK

ELSIMÍTOM AZ UTAT, AMELYEN HALADSZ A BÖLCSESSÉGET A KICSINYEK ÉS AZ EGYSZERÛEK KAPJÁK 1989. március 27. Jézus? Én vagyok. Kedves, az én országom eljön. Engedd meg, hogy dicsõségemre igénybe vegyelek! Nem feledkezem meg rólad, bár lelked idõnként olyan messze van … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. január 27. ELSIMÍTOM AZ UTAT, AMELYEN HALADSZ A BÖLCSESSÉGET A KICSINYEK ÉS AZ EGYSZERÛEK KAPJÁK bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Citátum

“A hajszálgyökér nem húzódik vissza, ha sziklára tapint, hanem rést keres és repeszt; a földbe vetett mag áttöri a rögöt; az akadály elé jutott hangya megkísérli a százszoros súlyt félretenni, s ha nem sikerül, kerülővel folytatja az útját célja felé. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Idézet | Citátum bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. január 26. KIMERÍTHETETLEN KINCS

KIMERÍTHETETLEN KINCS 1995. március 21. Neved legyen áldott, ki háromszorosan megáldottál engem és megengedted, hogy lássam rejtett tervét, amelyet kezdettõl fogva Szentséges Szívében õrzött, és amelyet felfedett választottja elõtt, akit Õ annyira szeretett.1 Most én is Tõle hallottam az üzenetet, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2015. január 26. KIMERÍTHETETLEN KINCS bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva