2015. november 29. ÉPÍTSD ÚJJÁ HÁZAMAT!

1991. május 3.

Uram, itass át engem Szentlelkeddel! Jöjj, és árassz el engem Szentlelkeddel, hogy ellenségeim ne találjanak helyet bennem! Szentlelked költözzék lelkem legmélyére, öntözze meg és töltse be olyan gazdagsággal, mely nem e világból való. Áldott légy Istenem!

Én vagyok veled van. Fogadd békémet! Lejöttem szobádba, és pártfogásomba vettelek. Akkor még idegen voltam számodra, de látod, tanításom a Szívembe emelt téged. Szárazságodat termékeny talajjá tettem. Galambom, gyönyöruségemet lelem benned! Kicsim, benned élek. Fejtámaszom, megpihenek benned. Dicsõíts meg engem, és építsd újjá házamat! Dicsõítsd Atyádat, aki a mennyben van, azáltal, hogy úgy bánsz Vele mint Királlyal.
Ó leányom, szájam kiszáradt a szeretet hiányától! Szomjazom a szeretet hiánya miatt! Kötözd be szereteteddel Sebeimet! Húzd ki a töviseket, és vigasztalj meg! Dicsérj engem szívedbõl minden idõben! Szólj hozzám még ma, ne várj holnapig! Légy gyönyöruségemre, és maradj kicsiny! Engedd meg nekem Vassulám, hogy igénybe vegyem kis kezedet! Ajánld fel nekem idõdet, és eltöltelek forrásommal. Felbecsülhetetlenek a kincsek, amelyeket adni fogok neked. Nincs ember, aki fel tudná becsülni nagyszeruségét. Én, az Úr, trónt készítek magamnak benned, hogy uralkodjak benned. Megengedem magamnak, mivel megadtad beleegyezésedet, hogy Szívem kedvtelését kövessem. Saját birtokomon vagyok, és korlátlan hatalmam van feletted. Dicsérj és áldj engem gyakran! A Szeretet veled van.

Kategória: Napi | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.