2014. november hónap bejegyzései

2014. november 30. SZERETETED MIATT EGYBE FOGOM HÍVNI AZ EGYHÁZAKAT, HOGY EGYESÍTSÉK A HÚSVÉT DÁTUMÁT

SZERETETED MIATT EGYBE FOGOM HÍVNI AZ EGYHÁZAKAT, HOGY EGYESÍTSÉK A HÚSVÉT DÁTUMÁT 1994. április 15. (Siettem, hogyha csak néhány pillanatra is, de újból Istennel lehessek. Szaladva jöttem Hozzá.) Magasztos Felség, szeretlek. Ó Vassula örömet szerez nekem, valahányszor rám gondolsz… Én, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2014. november 30. SZERETETED MIATT EGYBE FOGOM HÍVNI AZ EGYHÁZAKAT, HOGY EGYESÍTSÉK A HÚSVÉT DÁTUMÁT bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2014. november 29. ISMERTESD MEG TEREMTÉSEMMEL NAGY SZERETETEMET!

ISMERTESD MEG TEREMTÉSEMMEL NAGY SZERETETEMET! 1987. november 10. Istenem, rendelkezz velem, véss mélyen belém mindent, amit Szíved akar. Legyen meg a Te akaratod és dicsõség legyen Nevednek! Jöjj, hadd írjak mindkét szolgámnak Testem dicsõsége érdekében. Milyen szolgáidnak Uram? X-nek és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2014. november 29. ISMERTESD MEG TEREMTÉSEMMEL NAGY SZERETETEMET! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Átlépni és kifosztani egy haldoklót – sosem volt még ilyen mélyen az ország

Egészen döbbenetes eset történt kedden Győr belvárosában. Egy fiatalember vásárlás közben rosszul lett, majd összeesett egy üzlet előtt. Ami azonban ezután történt, az ékesen példázza Magyarország minden eddiginél mélyebb erkölcsi válságát. A haldokló fiatalembert ugyanis volt, aki nemes egyszerűséggel félrelökte, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés | Átlépni és kifosztani egy haldoklót – sosem volt még ilyen mélyen az ország bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2014. november 28. NEM FÁRADOZTÁL HIÁBA!

NEM FÁRADOZTÁL HIÁBA! 1995. november 28. Az “Igaz élet Istenben” üzenet tizedik születésnapján. Béke legyen veled! Vassulám, ó mondd meg nekem, mondd meg, boldog vagyóe, hogy velem voltál ily módon ezekben az években? Egyszerû testi teremtmény, akinek szíve van, boldog … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2014. november 28. NEM FÁRADOZTÁL HIÁBA! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Olaszországi templomok tömeges megszentségtelenítése

“Jézus bement a templomba, és kiűzte onnan, akik a templomban adtak-vettek. A pénzváltók asztalait és a galambárusok padjait felforgatta.” [Mt 21,12] No komment! Portichetto di Lusisago Church, Lake Como – Auto mechanic & repair shop   Tutti i Santi Church … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés | Olaszországi templomok tömeges megszentségtelenítése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kelta-ír köszöntő, áldás

“Legyen ma béke belül. Bízz abban, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell. Ne feledkezz meg a végtelen lehetőségekről, amelyek a hitből születnek benned és másokban. Használd azokat, amiket adnak neked, és add tovább a szeretetet, amelyet kapsz. Légy elégedett önmagaddal, úgy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ima | Kelta-ír köszöntő, áldás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A pápa és az Antikrisztus

1. Az angol bíboros, Henry Edward Manning (1808-1892) anglikán lelkész volt mielőtt 1851-ben a katolikus hitre konvertált, majd pappá szentelték. 1865-ben a pápa Westminster érsekévé nevezte ki, és 1875-ben bíborossá kreálta. Már 1863-ban, mint „ultramontanista” és a pápai tévedhetetlenség lelkes … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés, Hamis béke, Idézet | A pápa és az Antikrisztus bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mark Drew: A hamis próféta valóban kisöpörni készül a kúriából a konzervatívokat?

A kérdés, amit Ferenc pápa megválasztása óta sokan feltettek már, megkerülhetetlen: tényleg azon dolgozik-e a mostani pápa, hogy eltüntesse elődje hagyatékát? „Van egy sztori arról, hogy amikor Giacomo della Chiesát pápává választották 1914 szeptemberében, Raphael Merry del Val bíboros azzal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés, Hamis béke | Mark Drew: A hamis próféta valóban kisöpörni készül a kúriából a konzervatívokat? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2014. november 27. OKOSSÁGUK OKTALANSÁGGÁ LESZ

OKOSSÁGUK OKTALANSÁGGÁ LESZ 1989. december 6. Uram, ha úgy tetszik Neked, taníts, hogy olyan türelmes legyek, mint Jób, aki bízott Benned. Bízzál bennem, megtanítalak az én türelmemre. Uram, ha úgy akarod, önts belém is olyan bátorságot, mint tanítványaidba! Virágom, ha … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2014. november 27. OKOSSÁGUK OKTALANSÁGGÁ LESZ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2014. november 26. BOCSÁSS MEG!

BOCSÁSS MEG! 1989. január 22 Uram? Veled vagyok, gyermek. Kövesd azt a tervet, amelyet számodra készítek! Imádkozz, hogy mindig leszálljon rád a felismerés és az igazság Lelke! Légy állhatatos még akkor is, ha üldöznek! Hívj segítségül engem és Szent Édesanyádat! … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2014. november 26. BOCSÁSS MEG! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva