2014. szeptember hónap bejegyzései

2014. szeptember 30. ÜLDÖZÖTTEN AZ ÜLDÖZTETÉSBEN

ÜLDÖZÖTTEN AZ ÜLDÖZTETÉSBEN 1989. szeptember 4. Benned talál lelkem meleg oltalomra, míg újból lecsendesül a vad vihar. Az ég felé fordítom fülemet, hogy meghalljam gyengéd, vigasztaló hangodat. Nincs mitõl félnem, szent jelenléted megvigasztal. Senki sem hûségesebb Nálad. Most már Te … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2014. szeptember 30. ÜLDÖZÖTTEN AZ ÜLDÖZTETÉSBEN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2014. szeptember 29. EL FOGJA PUSZTÍTANI A JELENLEGI VILÁG KEVÉLYEIT

EL FOGJA PUSZTÍTANI A JELENLEGI VILÁG KEVÉLYEIT 1993. szeptember 29. Az arkangyalok ünnepén Szent Mihály: Isten az egész Föld és a menny Királya. Senki sem olyan, mint õ! Õ a ti üdvösségetek, erõtök és békétek. Szorongattatásaitokban ki fogja nyújtani kezét, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2014. szeptember 29. EL FOGJA PUSZTÍTANI A JELENLEGI VILÁG KEVÉLYEIT bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bayer Zsolt: Vérfertőzés

Magyar Hírlap: “Álláspont. A Telegraph című londoni lap internetes kiadása a napokban számolt be egy németországi eseményről.” “A beszámoló arról szól, hogy a német kormány mellett működő Etikai Tanács fontos ügyben hozott határozatot, s tett ajánlást a kormánynak. A határozat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés | Bayer Zsolt: Vérfertőzés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szentírás vasárnapja

Ma a Szentírás vasárnapja van. Az állványon lévő Biblia olvasásra, értelmezésre hív. Ezt tehetjük egyénileg és közösségben is. Mindkettőnek több gyümölcsöző formája is van. A közösségi olvasás egyik formája a Szentmisében való olvasás. Minden szentmise két fő részből áll: az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Prédikáció, Tanu | Szentírás vasárnapja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nem vagyunk egyedül

Mit ír vajon a Biblia a kitartásról? A Biblia a “kitartás” kifejezésre a régebbi “állhatatos” szót is használja. “Boldog ember az, aki a kísértés idején kitart, mert miután kiállta a próbát, elnyeri az élet koronáját, amelyet az Úr megígért az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Idézet | Nem vagyunk egyedül bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2014. szeptember 28. BÁRCSAK ELGONDOLKODNÁL E MISZTÉRIUMON!

BÁRCSAK ELGONDOLKODNÁL E MISZTÉRIUMON! 1999. június 30. E napok alatt örömmel tanítottalak 1 arra, hogy miként válhatnak fiaim és leányaim részesedés folytán istenekké 2, ha megengedik nekem, hogy kiárasszam rájuk isteni szeretetemet. Ki akarom terjeszteni bennük országomat, és birtokomba akarom … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2014. szeptember 28. BÁRCSAK ELGONDOLKODNÁL E MISZTÉRIUMON! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2014. szeptember 27. AZ EGYSZERÛSÉG ÉS A SZEGÉNYSÉG ELBÛVÖL ENGEM. A SZERETET SZENVED.

AZ EGYSZERÛSÉG ÉS A SZEGÉNYSÉG ELBÛVÖL ENGEM. A SZERETET SZENVED. 1988. március 23. Jézus? Én vagyok. A Szeretet fog gyõzni. Szeretet vagyok. Fogadd békémet, ne félj, én vagyok az, Jézus. Elindulnál? Várok rád, kedvesem. Rávezetlek arra, hogyan szeress engem. Már … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2014. szeptember 27. AZ EGYSZERÛSÉG ÉS A SZEGÉNYSÉG ELBÛVÖL ENGEM. A SZERETET SZENVED. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Baján Nagykagán: Ott, ahol hűség van

Ott, ott ahol hűség van, hit és becsület, ahol pátosszal mondják a szót magyar, ahol kezüket rázva, egymást sárba gyalázva, megannyi idióta veszekedni nem akar. Hol Hazádra illik bűszkének lenni, ünnepeken piros-fehér zászlót is lengetni, S tudni mi az mi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ima | Baján Nagykagán: Ott, ahol hűség van bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2014. szeptember 26. OLVASD JÓNÁS KÖNYVÉT!

OLVASD JÓNÁS KÖNYVÉT! 1989. március 8. Uram? Én vagyok. Én vezettelek rá, hogy olvasd Jónás könyvét, mert azt akarom, hogy te és többi gyermekem értsétek meg, hogy én mindig enyhíthetem a büntetést, amelyet e gonosz nemzedék részére tartok készenlétben. Nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2014. szeptember 26. OLVASD JÓNÁS KÖNYVÉT! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Égi Édesanyánk üzenete 2014. szeptember 25-én Medjugorjéból

Tegyetek tanúságot örömteli hitetekről! “Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy olyanok legyetek, mint a csillagok, amelyek ragyogásukkal fényt és szépséget adnak másoknak, hogy örvendezzenek. Gyermekeim, legyetek ragyogás, szépség, öröm és béke, de különösen imádság mindazok számára, akik távol … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Égi Édesanyánk üzenete 2014. szeptember 25-én Medjugorjéból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva