2014. július hónap bejegyzései

Amikor nem kapsz választ „Vagy ha kéritek is, nem kapjátok meg…” (Jakab 4:3) Jerry Sittser lelkész írja: „Mi történne, ha Isten minden imánkat meghallgatná? Eszembe jutottak fiatal éveim, amikor kész voltam meghódítani az egész világot, Krisztussal vagy Krisztus nélkül. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A hit sosem kérdezi, merre vezetik, hanem szereti és ismeri azt, Aki vezeti. (Oswald Chambers) A legnagyobb vereség a világon: megszokni a rosszat. A nagy párbeszéd az életünkben: felismerni és elhinni, hogy a sok váratlan esemény nem csupán terveink zavaró … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A megtapasztalt hiányok ellenére is: a teljesség naponkénti vonzásáért. A mai nap imádsága: Urunk, Istenünk! Áldunk Téged jóságodért! Köszönjük, hogy naponként sok jót teszel velünk – kérésünk nélkül is. Oltalmazz minket ezután is! Ámen. Tudok cselekedeteidről, hogy az a neved, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Használd ajándékaidat, hogy beteljesítsd rendeltetésed “Ki milyen lelki ajándékot kapott, úgy szolgáljatok azzal egymásnak, mint Isten sokféle kegyelmének jó sáfárai” (1Pt 4,10) Te tudod, hogy mit készített elő számodra Isten? Tudod, mi a rendeltetésed? Az első dolog, amit tenned kell … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2014. július 31. ÖT SEBEM FELSZAKADT MIÉRT HANYAGOLTÁK EL KERTEMET?

ÖT SEBEM FELSZAKADT MIÉRT HANYAGOLTÁK EL KERTEMET? 1987. december 8 (Amikor arra gondoltam, hogy mi vár még rám, pánikba estem. – Rendkívüli gyengeség fogott el. – Nagyon nyugtalan voltam.) Istenem, nem szerethetnélek-e Téged én is úgy, ahogy más normális lény, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2014. július 31. ÖT SEBEM FELSZAKADT MIÉRT HANYAGOLTÁK EL KERTEMET? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Amint az Atya szeretett engem… 365 gondolat a papság évére

A fiatalok és az öröm Istene A sátán többnyire kétféle megtévesztéssel akarja eltántorítani az erénytől a fiatalokat. Az első, amikor azt ülteti a fejükbe, hogy az Úr szolgálata unalmassá teszi az életet, s így kivész belőle minden szórakoztató és örömteli … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Amint az Atya szeretett engem… 365 gondolat a papság évére bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kustra Ferenc: Csak állok a keresztútnál…

Csak állok a keresztútnál és nézelődöm. Várom a fényt, nézek föl… érdeklődöm, De tekintetem a semmibe vész, az éterbe… Hogyan jutok így előre… előre az életbe?Nézek körbe és a szememben égő vágyak… Innen messze vannak a legelésző nyájak, És messze … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Idézet, Ima | Kustra Ferenc: Csak állok a keresztútnál… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Csak gyakorold tovább! „Légy szorgalmas ezekben a dolgokban, teljesen szánd oda magad ezekre!” (1Timóteus 4:15 NIV) Saul királyt gonosz szellemek támadták meg, akik kínozták és megbénították őt. Ezért elküldött Dávidért, hogy jöjjön, és játsszon a hárfáján. Miközben Dávid játszott, Saul … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Teréz anya idézetek

A fogadalom ma annyit is jelent, hogy előnyben részesítem a belső életet a külsővel szemben. Egyszerű és szakadatlan tökéletesedés választása ez, nem középszerű, kényelmes, jelentés nélküli út. Így mondja a Szentatya. Hát nem nagy a mi küldetésünk, ha ilyen sokat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Teréz anya idézetek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Vianney Szent János gondolatai

A hitnek és a szeretetnek ez a fölindítása mindenre jó orvosság: „Istenem, hiszek, erősen hiszek, azaz a legkisebb kétely és habozás nélkül. Hiszem, hogy mindenütt jelen vagy, hogy látsz, hogy rajtam nyugtatod a szemed, hogy egy napon én is meglátlak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | Vianney Szent János gondolatai bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva