2014. július hónap bejegyzései

2014. július 31. ÖT SEBEM FELSZAKADT MIÉRT HANYAGOLTÁK EL KERTEMET?

ÖT SEBEM FELSZAKADT MIÉRT HANYAGOLTÁK EL KERTEMET? 1987. december 8 (Amikor arra gondoltam, hogy mi vár még rám, pánikba estem. – Rendkívüli gyengeség fogott el. – Nagyon nyugtalan voltam.) Istenem, nem szerethetnélek-e Téged én is úgy, ahogy más normális lény, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2014. július 31. ÖT SEBEM FELSZAKADT MIÉRT HANYAGOLTÁK EL KERTEMET? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kustra Ferenc: Csak állok a keresztútnál…

Csak állok a keresztútnál és nézelődöm. Várom a fényt, nézek föl… érdeklődöm, De tekintetem a semmibe vész, az éterbe… Hogyan jutok így előre… előre az életbe?Nézek körbe és a szememben égő vágyak… Innen messze vannak a legelésző nyájak, És messze … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Idézet, Ima | Kustra Ferenc: Csak állok a keresztútnál… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2014. július 30. EGÉSZ SZÍVEDDEL KERESS!

EGÉSZ SZÍVEDDEL KERESS! Görögország, Rhodos, 1997. június 5. (Ezt az üzenetet Isten az “Igaz élet Istenben” Társulat tagjaihoz intézte, akik itt találkoztak. Száznegyvenen jöttek huszonhárom nemzet képviseletében.) Uram, a Te Szavad lámpás a lábam elõtt, jelenléted szívem öröme és békéje.Emberiség … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2014. július 30. EGÉSZ SZÍVEDDEL KERESS! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2014. július 29. LÉNYEGES, HOGY IMÁDKOZZ, ÉS KÉRD A KEGYELMET!

LÉNYEGES, HOGY IMÁDKOZZ, ÉS KÉRD A KEGYELMET!   1989. november 16. Uram? Hozzád emelem szememet, Hozzád emelem lelkemet, Utánad vágyakozom, Szabadítóm! Szent jelenléted az én örömöm, fogd pártomat, és védj meg engem! Virágom, a Szeretet közeledben van! Bár csupán “lelked … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2014. július 29. LÉNYEGES, HOGY IMÁDKOZZ, ÉS KÉRD A KEGYELMET! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Törvénytelennek nyilvánították a melegházasságok tilalmát Virginiában

Egy szövetségi fellebbviteli bíróság hétfőn semmissé nyilvánította a Virginia államban az azonos neműek házasságára vonatkozó tilalmat. Az ügyben a jövő év elején az amerikai legfelsőbb bíróság mondhatja majd ki a végső szót. Egy szövetségi fellebbviteli bíróság hétfőn semmissé nyilvánította a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hamis béke | Törvénytelennek nyilvánították a melegházasságok tilalmát Virginiában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

MEGSZÜLETETT…

Egy újszülöttet megörökítő fotó leginkább örömteli kompozíció szokott lenni, csakhogy ez a kisbaba tragikus körülmények között jött világra: amikor a palesztin orvosok császármetszéssel kiemelték a testéből, édesanyja már egy órája halott volt. A 23 esztendős Shayma al-Sheikh Qanan nyolc hónapos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés | MEGSZÜLETETT… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Flamencót járva misézik egy pap – videó

José Planas Moreno atya, vagy ahogy a hívek szólítják, Pepe atya a spanyolországi Malaga egyik templomának lelkipásztora. Az atya nagyon szeret flamencót táncolni, és ezt a misén is rendszeresen megteszi a hívek örömére. Miért is ne tehetné? Hiszen semmi sem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hamis béke | Flamencót járva misézik egy pap – videó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2014. július 28. JEGYESSÉ VÁLIK MINDEN LÉLEK, AKIVEL KAPCSOLATBAN ÁLLOK

JEGYESSÉ VÁLIK MINDEN LÉLEK, AKIVEL KAPCSOLATBAN ÁLLOK   (A Szentlélek üzenetének folytatása III.) 1998. június 21. Nagy az én örömem! Nemcsak természetfeletti világosságoddal árasztasz el, hanem örömmel is. Igen, kedvesem, az öröm is az én kincsem.   Te vagy Vigasztalóm … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2014. július 28. JEGYESSÉ VÁLIK MINDEN LÉLEK, AKIVEL KAPCSOLATBAN ÁLLOK bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2014. július 27. ATYÁM SZERETETBÕL TEREMTETT BENNETEKET

ATYÁM SZERETETBÕL TEREMTETT BENNETEKET   1987. február 2. Leányom, csak egyet kérek tõletek, és az a szeretet. Atyám szeretetbõl teremtett benneteket. Szeretetbõl adta oda egyetlen Fiát. Szeretetbõl szenvedtem és haltam meg értetek a kereszten. Miért, de miért gyûlölnek és üldöznek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2014. július 27. ATYÁM SZERETETBÕL TEREMTETT BENNETEKET bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Louis Sako káld pátriárka: Elég volt a keresztények iránti közönyből

Louis Sako iraki káld pátriárka felhívást intézett az ENSZ-hez, melyben az iraki keresztények drámai helyzetére hívta fel a figyelmet, kérve, hogy a Biztonsági Tanács ne pusztán megfigyelőként vegyen tudomást az Iszlám Állam által elkövetett rémtettekről. A Vatikáni Rádió tudósítása. Az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hamis béke | Louis Sako káld pátriárka: Elég volt a keresztények iránti közönyből bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva