2014. június hónap bejegyzései

AKARSZ-E MEGGYÓGYULNI? „Jézus azt mondta neki: »Kelj fel, vedd az ágyadat és járj!«” (János 5:8)Jon Walker írja: „Sok évvel ezelőtt… klinikai depressziót diagnosztizáltak nálam, és én elkezdtem a nehéz, mélyreható és hosszantartó munkát Krisztusban a gyógyulás felé. Egy nap Jézus … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szigor Oroszországban

Az orosz rendőrségnél betiltották a rövid szoknyát, miután egyre rövidebb és rövidebb lett. Egy uniformis pedig nem lehet túl szexis. Lássuk, tényleg kilátszott a rendvédelem popója? Persze mihez képest rövid az orosz rendőrnők szoknyája? Mindenesetre a közvélemény nyomására az orosz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés | Szigor Oroszországban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A szeretet az egyetlen, ami tékozlás útján gyarapszik. (Victor Hugo) Akkor töltekezel Istennel, amikor hiányát átéled. Simon András Az első lépés azon az úton, hogy az ember erős legyen, abban áll, hogy az ember magának bevallja saját gyengeségét. Az engedelmesség … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bocsánat… A mai nap imádsága:Uram! Munkáld bennem a megbocsájtás készségét, hogy emberüljek és boldoguljak! Ámen     És amikor megálltok imádkozni, bocsássátok meg, ha valaki ellen valami panaszotok van, hogy mennyei Atyátok is megbocsássa nektek vétkeiteket.(Ha pedig ti nem bocsátotok meg, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2014. június 30. SZEMBEFORDULHAT-E ÖNMAGÁVAL A SÁTÁN?

SZEMBEFORDULHAT-E ÖNMAGÁVAL A SÁTÁN? 1989. január 13. Jézus? Mostanában azt mondta nékem egy pap, hogy mûved, amelyet nekem adsz, az írás módja miatt spiritizmusra utal. Kérlek segíts! Vassula, segítek neked. Dicsõség legyen Istennek, mert megszabadított téged a gonosztól. Mindazokat, akik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | 2014. június 30. SZEMBEFORDULHAT-E ÖNMAGÁVAL A SÁTÁN? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az el nem követett hibák által elkövetett hibák

„Úgy tanuljuk meg, hogyan szedjük össze magunkat az esés után, ha elesünk. Akik soha sem engedték meg maguknak, hogy elessenek, valójában elveszítették az egyensúlyukat, noha nem ismerik ezt fel.” (Richard Rohr, Emelkedő zuhanás – az emberélet két felének lelkisége) Nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Család | Az el nem követett hibák által elkövetett hibák bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A rövidtávú gondolkodás megakadályoz a tisztánlátásban »Biztosan azért mondta ezt, mert nincs kenyerünk!« — tanakodtak egymás között a tanítványok. Jézus tudta, hogy miről beszélnek, ezért megkérdezte: »Miért aggódtok azon, hogy nincs kenyeretek? Hát még mindig nem értitek?! Ennyire megkeményedett a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Napi | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A legfontosabb szó a gyereknevelésben

Olyan nagyon sok könyv és cikk jelenik meg arról, hogyan jó, érdemes gyerekeket nevelni. Szerencsére. Mert így van választási lehetőség a szülők előtt, hogy a saját szájízük szerint válasszák ki azt a nevelési szemléletmódot, amiben el szeretnének mélyülni, ami szerint … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Család | A legfontosabb szó a gyereknevelésben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

„Hiszek az egy, szent, katolikus és apostoli Egyházban”

P. Trauner prédikációja SZENT PÉTER ÉS PÁL APOSTOLOK ünnepére Budapest, 2014. június 29. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében Szeretett testvéreim az Úrban, „O Roma felix…” – „Ó boldog Róma, melyet két fejedelem avat ma szentté drágalátos vérivel.” … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Prédikáció | „Hiszek az egy, szent, katolikus és apostoli Egyházban” bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

„Tu es Christus, Filius Dei vivi” – „Tu es Petrus, et super hanc petram ædificabo Ecclesiam meam”

P. Zaby Szent Péter és Szent Pál apostolok ünnepén mondott prédikációjának összefoglalója 2014. június 29. „Amikor Jézus Fülöp Cézáreájának vidékére érkezett, megkérdezte tanítványait: »Kinek tartják az emberek az Emberfiát?« Azok így válaszoltak: »Van, aki keresztelő Jánosnak, van, aki Illésnek, van, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Figyelmeztetés, Prédikáció | „Tu es Christus, Filius Dei vivi” – „Tu es Petrus, et super hanc petram ædificabo Ecclesiam meam” bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva