2014. február hónap bejegyzései

Ti legyetek az imádság! Marija által kapott üzenet:   “Drága gyermekek! Látjátok, halljátok, érzitek, hogy sok ember szívében nincs az Isten. Nem vágynak rá, mert távol vannak az imától és nincs békéjük. Ti, gyermekeim imádkozzatok, éljetek Isten parancsai szerint. Ti … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gábriel arkangyal a Magasságbeli hírnöke Angelicus testvérnek

10. üzenet 2009. február 25. szerda     2009. február 25., szerda   Hamvazószerda   Gábriel arkangyal 10. megjelenése és üzenete   Nagy bizonytalanságban, de bizalommal és boldogsággal telt szívvel tekintettem a nap elé, melyen a szent arkangyal eljövetelét vártam. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Angelicus de Angelis testvér | Gábriel arkangyal a Magasságbeli hírnöke Angelicus testvérnek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyfalui üzenet 2014. február

2014 -ben FELKÉSZÜLÜNK A SZENTLÉLEK RENDKÍVÜLI AJÁNDÉKAINAK A BEFOGADÁSÁRA – FEBRUÁR ” Az utolsó napokban szétárasztom minden emberre a Lelkemet, fiaitok, leányaitok, a szolgák és a vének prófétálni fognak, látomásokat látnak és álmokat álmodnak!” (Ap. Cs. 2,17) . 113. havi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Szilágynagyfalu | Nagyfalui üzenet 2014. február bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2013 – A SZŰZANYA MEGJELENÉSÉRE VALÓ FELKÉSZÜLÉS ÉVE – FEBRUÁR ”Boldog vagy, mert hitted, hogy beteljesedik mindaz, amit az Úr mondott Neked!” (Lk.1, 45) 101. havi imatalálkozó Szilágynagyfalu mellett, a Szentháromság hegyén A Szentírásból, a négy evangéliumból olvassuk el és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Szilágynagyfalu | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyfalu 2011-2012

2011 – AZ ÜNNEPEK MEGISMERÉSÉNEK ÉS MEGÉLÉSÉNEK AZ ÉVE – FEBRUÁR ”Boldog a nép, mely ünnepelni tud és Arcod fényében járhat Uram!” (88 Zsolt. 16) 77. havi imatalálkozó Nagyfaluban, a Szentháromság hegyén A Szentírásból elmélkedjük át a vasárnapi és ünnepnapi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Szilágynagyfalu | Nagyfalu 2011-2012 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyfalu 2009-2010

“…A Bűn Embere az alvilág evangéliumát fogja hirdetni követői révén a templomokban…” 2009 – A ZARÁNDOKHELYEK MEGISMERÉSÉNEK AZ ÉVE –FEBRUÁR ”Isten és a felebarát szeretetében éljétek le földi zarándoklásotok szent idejét!” 53. havi imatalálkozó Nagyfaluban, a Szentháromság hegyén   A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Szilágynagyfalu | Nagyfalu 2009-2010 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mirjana által kapott üzenet 2014. február 2-án Medjugorje-ben:   “Drága gyermekek, édesanyai szeretettel szeretnélek megtanítani benneteket az őszinteségre, mert azt szeretném, hogy apostolaimként munkálkodva pontosak, határozottak, de mindenek felett őszinték legyetek. Azt szeretném, hogy Isten kegyelméből nyitottak legyetek az áldásra. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyfalu 2007-2008

2007. – A felebaráti szeretet éve – “Ami jót vagy rosszat teszünk felebarátunknak, azt Jézusnak tesszük!” 2007. február 2-3-4.   24. Elsőpéntek, Elsőszombat és Elsővasárnap a Szentháromság hegyén A Szentírásból: elmélkedjük át az Úr Jézus tanításaiból az ellenségszeretetet. (Lk. 6, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Szilágynagyfalu | Nagyfalu 2007-2008 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Medjugorje 2008-

2008. február 2. „Drága gyermekek! Veletek vagyok. Mint egy édesanya, úgy gyűjtelek össze benneteket, mert szeretném kitörölni a szívetekből, amit ott látok. Fogadjátok be Fiam szeretetét és töröljétek ki szívetekből a félelmet, a fájdalmat, a szenvedést és a csalódást. Különösen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Medjugorje 2008- bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Medjugorje -2007

1985. február 7. „Drága gyermekek! Ezekben a napokban a sátán különösen megmutatkozik ebben az egyházközségben. Imádkozzatok, drága gyermekek, hogy Isten terve megvalósuljon, és a sátán minden tette Isten dicsőségét szolgálja. Azért maradtam veletek ilyen sokáig, hogy megsegítselek benneteket a kísértésekben. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Medjugorje | Medjugorje -2007 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva