2014. augusztus 31. NE ÉREZD BÛNÖSNEK MAGADAT!

1994. július 19.
Rhodos

Uram?

ÉN VAGYOK. Engedd, hogy veled legyek! 1 Készítsd fel szívedet, hogy Szívem akarata szerint tudj viselkedni! Jelen vagyok.

Érzem, hogy messze mögötted maradok ebben a futásban, és szinte elveszítelek szemem elõl. Talán akadályt jelentek isteni tervedben? Lassú vagyok? Hûtlen vagyok? Földi dolgoknak nyújtok tiszteletet?

Ó, gyenge vagy. Tervem mégis teljesedni fog benned irántam való szomjúságod miatt. Maradj kicsiny, hogy körülötted mindenki észrevehesse az én nagyságomat… Tégy meg mindent, amit csak tudsz, és a többit én teszem meg.

Kérlek, adj bizonyságot nekem most a Bibliából!

Rendben van, nyisd ki a Bibliát! 2 Igen, vágyakozz szavam után! Ez a te táplálékod, és ez tart életben. Vassula, Szívem vérzik, amikor szomorúnak látlak… érezd fájdalmamat… Azt akarom, hogy az én békémben és örömömben maradj. Ne bánkódj és ne háborodj fel olyan dolgok miatt, amelyek nem tartanak soká! Kedvemért menj el most a Szent György templomba, és imádkozd a rózsafûzért! Azt akarom, hogy belém helyezd reményedet, mert bõvelkedem a boldogságban, és nagylelkûen osztom szét. Tõlem kérj minden jót, és belõlem töltsd fel lelkedet! én vagyok boldogságod forrása. Az én birtokomban van az egyedüli igaz öröm és igaz élet, ami örökké tart és valóságos. Bízz könyörületemben és ne érezd bûnösnek magadat! én már megbocsátottam neked. Ne feledd, hogy ha haladtál is valamennyit, még tanulsz, és még tanítványom vagy!

Bár nem a legjobb tanítványod.

Nem. De szeretlek. Meg foglak erõsíteni tanítvány, kapaszkodj belém! én, Jézus, segíteni fogok neked. IC

 


1 A diktálás közben.
2Kinyitottam és elolvastam.

Kategória: Napi | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.